Game of Thrones a devenit subiectul unui nou serial HBO pe YouTube

Game of Thrones are un număr absurd de mare de fani, iar HBO nu vrea să-i piardă până în 2019 când s-ar putea difuza ultimul sezon din serial.

Au fost multe părți bune în ultimul episod din Game of Thrones, dar și foarte multe momente care s-ar putea să fi fost o sursă semnificativă de stres pentru cei care l-au vizionat. Un lucru este însă sigur, sezonul șapte s-a încheiat și s-ar putea să așteptăm până la doi ani pentru difuzarea primului episod din sezonul opt. Acela va fi și ultimul.

Între timp, cei de la HBO au decis să potolească setea fanilor pentru conținut nou din același univers cu un nou serial. Acesta este intitulat Game Revealed și, pe lângă HBO sau HBO Go, poate fi vizionat gratuit prin intermediul YouTube. Primul episod este disponibil mai sus.

Game Revealed este construit în jurul efectelor speciale și deciziilor creative din spatele fiecărui episod din acest sezon de Game of Thrones. Fiecare episod va include interviuri cu actorii, regizorii și producătorii serialului. Cu alte cuvinte, cei care au curiozități pe marginea secretelor de producție din spatele celor mai complexe scene din sezonul șapte, ar trebui să găsească răspunsuri aici.

Primul episod din Game Revealed tratează primul episod din sezonul șapte. Are aproximativ 13 minute și face o treabă foarte bună în a ne explica ce a căutat Ed Sheeran în premiera sezonului ce tocmai s-a încheiat. Aparent, momentul respectiv a avut legătură cu pasiunea lui Maisie Williams (Arya) pentru solist, deși foarte mulți internauți s-au frustrat teribil. Realizarea castelului Dragonstone a reprezentat de asemenea un moment important din serie.

Alte șase episoade din Game Revealed vor fi lansate săptămânal, deși sunt șanse destul de mari să nu fi mai ajungă la fel de repede pe YouTube precum clipul de mai sus. Cu atât de mult conținut legat de procesul de realizare al show-ului, sunt curios ce va mai fi inclus pe discurile Blu-Ray ca și conținut suplimentar.

Alexandru Puiu
07:32 29.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video