Samsung Galaxy TabPro S2 va fi o alternativă atrăgătoare la Microsoft Surface

Samsung Galaxy TabPro S2 va fi o alternativă atrăgătoare la Microsoft Surface

Pentru situația în care v-ați dorit un hibrid ultra portabil cu Windows, dar Microsoft Surface e prea scump, puteți opta pentru Samsung Galaxy TabPro S2.

MWC 2017 se anunță a fi un eveniment foarte interesant, dacă la Barcelona vom avea parte de lansarea majorității gadgeturilor despre care am auzit zvonuri în ultimele săptămâni. Pe lângă telefoane de top de la LG și Sony, sunt șanse foarte mari să vedem câteva tablete noi de la Samsung. Sud coreenii și-au demonstrat reticența față de tablete în 2016, dar anul acesta vor încerca din nouă să ne motiveze cu câteva Galaxy Tab-uri cu Windows și Android.

Conform unei declarații oficiale a unui director Samsung, nu are rost să sperăm ca Galaxy S8 să se lanseze la Mobile World Congress. În schimb, în respectivul context, vom vedea noul Galaxy Tab S3 cu Android și Galaxy TabPro S2 cu Windows. Pentru că nu a fost momentan confirmată oficial, în locul TabPro S2 în imaginea de mai sus se poate vedea vechea versiune a tabletei. Galaxy TabPro S rula de asemenea Windows 10.

Galaxy TabPro S2 a trecut deja pe la FCC pentru certificarea comercializării sale în Statele Unite ale Americii. Din documentele înaintate către autoritatea americană desprindem câteva detalii importante despre configurația sa hardware. Noua tabletă Samsung se va adresa publicului amator de Microsoft Surface prin integrarea unui panou de înaltă rezoluție și a unui dock detașabil cu tastatură.

TabPro S2 a fost construită în jurul unui panou Super AMOLED Quad HD cu o rezoluție de 2160 x 1440 pixeli. Partea de performanță va fi asigurată de o combinație între un Intel Core i5-7200U tactat la 3,1 GHz, 4GB RAM și un SSD de 128GB. Are o cameră principală de 13 megapixeli, iar conectica include două porturi USB 3.0 Type C, Wi-Fi și opționalt LTE.

În funcție de buget, veți putea opta pentru una din patru variante de Galaxy TabPro S2. Două de capacități de stocare diferite vor veni doar cu conectivitate Wi-Fi, iar celelalte două voar avea LTE.