01 feb. 2017 | 07:42

Galaxy S8 va fi mai performant în unele zone ale globului

ACTUALITATE
Galaxy S8 va fi mai performant în unele zone ale globului

Dacă avem noroc și va fi anunțat în curând în mod oficial, primul trimestru al acestui an se va afla sub semnul Galaxy S8.

Cu excepția Galaxy Note 7 care a explodat în proporție semnificativă la finele anului trecut, Samsung are deja câțiva ani în care ne-a uimit cu terminale de top. Nu a trecut un an fără un nou Galaxy S sau Galaxy Note, iar 2017 cu siguranță nu va fi o excepție de la regulă. Nu de alta, dar noul vârf de gamă al sud coreenilor are responsabilitatea de a spăla toate păcatele companiei din ultima perioadă.

Vizavi de specificații, într-o manieră similară cu cea folosită de Apple, nici un oficial Samsung nu a dezvăluit particularități legate de Galaxy S8. Asta nu înseamnă însă că nu putem să visăm sau că nu putem avea încredere în numărul foarte mare de speculații ajunse online. Nu trece o zi fără să vedem un nou editorial pe marginea mult așteptatului gadget.

Conform celor mai noi informații ajunse pe Twitter, Galaxy S8 va fi disponibil în două variante cu configurații hardware diferite. Aceasta nu este neapărat o noutate. În trecut, am văzut modele de Galaxy S6 cu procesoare Snapdragon și Samsung Exynos. Același principiu s-a aplicat și în cazul Galaxy S5. Problema este că în 2017, Galaxy S8 va fi comercializat cu 4GB și 6GB RAM. Mai mult decât atât, nu toate variantele se vor comercializa în toate colțurile mapamondului.

Cu alte cuvinte, dacă vă aflați în China sau Coreea de Sud, veți putea cumpăra un Galaxy S8 mai rapid cu 6GB RAM, în timp ce în Europa, America de Nord și America de Sud, veți fi limitați la o versiune cu 4GB RAM. Se vehiculează, de asemenea, că veți putea investi într-o iterație cu 64GB sau 128GB de memorie internă. Din păcate, cei mai mulți dintre noi vor fi nevoiți să se mulțumească doar cu 64GB, urmând eventual să investească într-un card microSD pentru extinderea spațiului.

Răspunsul la aceste întrebări îl vom afla pe 29 martie, când va avea loc lansarea oficială a Galaxy S8.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele