Galaxy C ar putea fi primul telefon Samsung cu sistem de camere duale

Galaxy C ar putea fi primul telefon Samsung cu sistem de camere duale

Samsung Galaxy C este un telefon destul de misterios momentan, dar acesta ar putea fi primul al producătorului care este echipat cu o cameră dublă.

Camerele foto duale nu mai sunt o noutate și producătorii adoptă acest sistem benefic pentru utilizatori. Cu toate acestea, unul dintre cei mai importanți producători de smartphone-uri, Samsung, încă nu a adus pe piață un asemenea telefon. Ar fi putut să o facă în cadrul lui S8, pentru că lansarea lui Note 8 este încă departe.

Totuși, se pare că un alt telefon marca Samsung ar putea debuta cu un asemenea sistem, iar aici vorbim despre Samsung Galaxy C. Detaliile despre noul telefon sunt destul de vagi, având în vedere că nici măcar numărul exact al modelului nu este cunoscut.

samsung galaxy c

În plus, nu știm detalii specifice nici despre camera duală a viitorului telefon. Aceasta ar putea fi una de tip wide angle, zoom sau alb-negru, dar rămâne de văzut care sunt planurile Samsung pentru acest telefon.

Zvonurile despre noul Samsung Galaxy C ne oferă, totuși, un detaliu când vine vorba de smartphone. Acesta ar urma să fie dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660. Acesta încă nu a fost anunțat oficial de către producător, dar nu ar trebui să mai avem mult de așteptat până atunci. Modelul 660 ar urma să fie o variantă mid-range a procesorului Snapdragon 835, având același număr de nuclee, dar o placă video mai slabă, arată gsmarena.com.

Samsung Galaxy C ar urma să aibă și un corp metalic, cu linii similare ale modelului C9 Pro. Rămâne de văzut care sunt următoarele informații despre smartphone și dacă, într-adevăr, acesta va fi primul cu un sistem de camere duale.

Citește și: