Facebook Stories vor apărea și pe calculatoare, chiar dacă sunt un eșec

Facebook Stories vor apărea și pe calculatoare, chiar dacă sunt un eșec

Facebook Stories vor apărea, în curând, și când intri pe site de pe calculator, chiar dacă funcția este destul de irelevantă.

Facebook Stories sunt similare cu Instagram Stories, ambele fiind, într-o mare măsură, inspirate de către Snapchat. Cu toate acestea, chiar dacă au un numitor comun, diferența între cele două funcții este imensă, deoarece pe Instagram este un adevărat succes, peste 250 de milioane de utilizatori postând astfel de ”povești”. Pe de altă parte, pe Facebook funcția este un eșec, o foarte mică parte din utilizatori postând astfel de imagini sau clipuri.

În astfel de condiții, ne-am aștepta ca Facebook să renunțe la conceptul care nu atrage atât de mulți utilizatori pe cât și-ar dori aceștia. Compania preferă, în schimb, să aducă Stories și în varianta desktop a site-ului.

Din fericire, Facebook Stories pentru calculatoare vor fi mai puțin intruzive, arată gsmarena.com, spre deosebire de modul în care acestea sunt prezentate în aplicația pentru mobile. Dacă acolo apar deasupra feed-ului, aici vor apărea în partea dreaptă a paginii, așa cum se vede și în screenshot-ul de mai jos.

facebook stories calculator

Ai la dispoziție și o iconiță cu un semn al întrebării în aceeași căsuță, asta dacă ești curios să afli ce e cu noua funcție. De acolo vei afla ceea ce probabil știi deja, că modulul Stories constă în fotografii și videoclipuri care sunt vizibile timp de 24 de ore înainte să dispară.

Momentan, acesta este doar un test, dar Facebook spune că funcția va fi implementată la scară mai largă în viitorul apropiat. Dacă va spori sau nu popularitatea conceptului, rămâne de văzut, deși putem rămâne sceptici în continuare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: