Cinci sfaturi simple care te ajută să agăți corect pe Facebook

Cinci sfaturi simple care te ajută să agăți corect pe Facebook

În caz că ai uitat, Facebook încă are opțiunea „Interested in“, unde poți pune „women“ sau „men“. Asta îți arată direct rădăcina rețelei sociale într-un spațiu pentru matrimoniale. Și dacă tot are și menirea asta, n-ar strica să știi ce pași sunt de urmat, din perspectiva unei fete.

Facebook poate fi considerat tărâmul tuturor posibilităților. Deși s-a dezvoltat enorm în peste 10 ani de activitate, a și devenit un înlocuitor excelent pentru site-uri de matrimoniale, deoarece este mult mai simplu să îți faci o idee despre lucrurile care îi plac persoanei pe care vrei să o impresionezi și să le folosești în favoarea ta. Cu un scroll poți afla ce locuri vizitează, ce filme vizionează, ce mâncare îi place sau ce muzică ascultă.

Așa treci mai simplu de hopul „asl pls“ din vremea mIRC. Și poate că nu vrei să treci chiar la Tinder, că ți se pare un mediu nepotrivit.

Cu toate acestea, există numeroși căutători de dragoste virtuală care nu știu să agațe, deși au toate detaliile la dispoziție. Astfel, din punctul de vedere al unei internaute, este deranjant să primești de la aceeași persoană câte un „Poke“ pe zi, câte 30 de like-uri în cinci minute la pozele de acum cinci ani sau comentarii libidinoase la fotografiile în costum de baie sau cu un decolteu mai generos.

Nici nu mai menționez mesajele siropoase și incorect gramaticale, care taie orice interes al reprezentantelor sexului frumos. Așa că am făcut o listă scurtă, ușor de urmărit, pe pași, pentru a agăța corect și responsabil pe Facebook, astfel încât să obții rezultatul dorit.

Scrie corect gramatical

Da, știu, o să strâmbi din nas, că prea se vorbește mult de gramatică și sunt prea mulți grammar nazi pe internet. Totuși, indiferent de conținutul mesajului pe care vrei să-l transmiți, vei face impresie bună dacă măcar știi că nu se pune virgulă între subiect și predicat. De asemenea, dacă dorești să-i faci un compliment prințesei cu trăsături ariene pe care vrei s-o agăți, uită de cratima din „frumoas-o“.

Nu o agasa cu multe mesaje, inimioare și alte emoji grețoase

Treci la subiect. Lasă „vrăjeala“ cu care e familiarizată orice femeie care se respectă. Sincer, apreciem dacă ne spuneți ce vreți de la noi, because time is money. Nu impresionați nici dacă faceți abuz de emoji deja predictibile. Le știm și noi, facem abuz de ele cu prietenii, nu-i nimic nou și nu-i ca și cum transmit ceva special.

Caută un motiv stupid, dar util, pentru a te băga în seamă

Dacă simți că nu ești în stare să treci direct la subiect, măcar nu fi libidinos. Majoritatea femeilor se sensibilizează la lucrurile drăgălașe, așa că probabil ni se va părea drăguț că încercați să ne agățați cu „Hei, cred că te-am văzut azi în autobuzul 32, la ora 10“, deși la ora aia era grevă RATB. Uite, după o sesiune de stalking, poți să faci o listă cu: muzică preferată, animale preferate (cu pisicile cam greu s-o dai în bară), poate și locuri preferate de vacanță, o opinie despre ceva ce-a publicat recent sau să-i apreciezi un status edgy.

E nițel exagerat, dar te poți lega de celebra sectă a concursurilor: ceri un like, ca să câștigi, dar apoi continui discuția într-o notă mai frumoasă, mai prietenoasă.

Nu-i da mai mult de două like-uri la două zile (aproximativ)

În afară că trebuie să-i dai like-uri și la melodii, clipuri sau poze cu fața (nu doar cu decolteu!), nu trebuie să exagerezi. Este important, de asemenea, să o lași și pe ea să îți dea like: o fată care nu-ți dă like înapoi, după câteva primite, e o cauză pierdută. Nu te mai osteni. Ți-a studiat profilul și nu prezinți interes pentru ea. Și nu, fără poke!

Pro tip: dă-i mesaj după miezul nopții

Dacă o tipă este activă pe Facebook după 12 noaptea, mai ales vinerea, există probabilitatea să fie mai vulnerabilă în fața ta. Probabil are un pahar cu vin în față și chef de vorbă, din moment ce nu e în club și stă pe chat.

Nu știu cât te vor ajuta sfaturile astea, dar măcar poți să lași o impresie bună și pe viitor poate-ți surâde norocul. Voiam să fac o listă și cu sfaturi pentru bărbați, să fie în oglindă, dar mi-am dat seama că dacă o fată nu-i foarte urâtă, e suficient să dea câteva like-uri și un mesaj de tipul: „bună”. Da, știu, pare că reduc totul la ceva extrem de superficial, dar nu-i vina mea, așa merge internetul.

Autor: Ozana Mazilu

Citește și: