Facebook îți permite de acum să faci live de pe calculator

Facebook îți permite de acum să faci live de pe calculator

Facebook a introdus în urmă cu ceva vreme funcția de live, iar acum aceasta este extinsă și pentru utilizatorii de PC-uri.

Începând de astăzi, oricine are posibilitatea să facă transmisiuni live direct de pe calculator sau laptop, fără să mai fie nevoie de un telefon pentru asta. Funcția era deja disponibilă pentru cei care aveau pagini pentru companii sau produse, astfel încât să ajute promovarea, dar acum este activă pentru toți utilizatorii de Facebook.

Suportul oferit pentru desktop-uri deschide calea către multe alte posibilități în ceea ce privește streaming-ul de conținut, acesta având posibilitatea de a deveni chiar mai popular decât cel de pe telefoane. Facebook are posibilitatea de a aduce mai multe setări pentru utilizatorii de PC-uri care vor să transmită live, arată flipboard.com.

facebook live stream pc desktop calculator

Site-ul are posibilitatea de a se transforma chiar într-o platformă pentru stream-uri de jocuri video. Pentru a face asta, poți intra aici pentru a configura cum vrei stream-ul pentru o sesiune de gaming.

Firește, site-ul nu va concura prea curând cu servicii bine definite în această sferă, cum ar fi Twitch, dar jucătorii care au o comunitate de followeri destul de mare s-ar putea reprofila chiar către site-ul de socializare. În plus, o sesiune de streaming efectuată aici ar putea fi chiar mai populară decât pe Twitch, deoarece serviciul este încă nefamiliar pentru mulți, mai ales dacă îl comparăm cu Facebook.

Dincolo de gaming, Facebook vede și alte utilități ale noii funcții de live streaming de pe calculatoarea. Asemenea videoclipuri ar putea fi utile pentru sesiune de Q&A, vloguri și chiar tutoriale. Oricum ar fi, transmisiunile de pe Facebook sunt pe cale să se schimbe radical, mai ales prin prisma diversității.

Citește și: