Experții IT, așteptați la festivalul internațional de tehnologie organizat de ING

Experții IT, așteptați la festivalul internațional de tehnologie organizat de ING

ING Software Development Center, hub-ul de dezvoltare software al grupului ING, organizează în București prima ediție a festivalului internațional de tehnologie #INGLovesIT care își propune să ofere experților IT informație tehnică într-un mod creativ, prin dinamica unui festival care unește tehnologia, arta și jocul într-o experiență inspirațională, potrivit unui comunicat remis Playtech.

 Prima ediție a festivalului va avea loc în București, vineri, 7 aprilie, la Deschis Gastrobar, evenimentul urmând a fi implementat și în alte țări în care ING este prezent. Înscrierile se deschid mâine, 8 martie, iar mai multe detalii vor fi disponibile pe  https://www.ing.ro/ithub.

Festivalul abordează tehnologii și metodologii care dau direcția pe piața de IT&C. Alături de o serie de speakeri internaționali și reprezentanți ING, evenimentul explorează 4 marii domenii: Big Data, Microservices, Cyber Security și DevOps – direcții de importanță strategică pentru ING în procesul de digitalizare.

Simon Brown (autorul Coding the Architecture), Robert Saxby (Google), Johan Kestens (ING), Mandi Walls (Chef), Chris Buyataert (Inuits) și Jörg Schad (Mesosphere) sunt câțiva dintre speakerii care au confirmat prezența la eveniment.

Evenimentul va pune în discuție implementarea metodologiilor DevOps și Agile, una dintre prioritățile grupului ING, aflat în proces de tranziție DevOps a departmentelor IT la nivel global. Astfel, ING realizează una dintre cele mai mari implementări DevOps și Agile la nivel mondial. În România, ING Software Development Center funcționează exclusiv după principiile DevOps și Agile, aceste metodologii fiind implementate în companii precum Netflix si Spotify.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: