12 apr. 2017 | 14:58

EuroGsm își relansează magazinul online

ACTUALITATE
EuroGsm își relansează magazinul online

Magazinul online EuroGSM se relansează într-un format nou, care vine cu o serie de opțiuni noi pentru clienți, facilitând cumpărarea rapidă de produse.

Compania EuroGsm a efectuat un audit cu privire la comportamentul de cumpărare al clienților, iar în urma rezultatelor obținute, au fost făcute mai multe modificări, atât din punct de vedere al interfeței, cât și al funcționalității site-ului.

Meniul site-ului vine cu mai multe opțiuni de filtrare, care reduc timpul de căutare al unui produs anume, iar filtrele sunt create astfel încât configurările să fie rapide. Astfel, EuroGsm promite că o comandă poate fi plasată în cel mult două minute, indiferent dacă ai deja cont pe site sau nu. În plus, aceleași noi opțiuni au fost adaptate și pentru telefoanele cu Android și iOS.

În cadrul noii variante a site-ului, se pune accent și pe conectarea online-ului cu mediul offline. Astfel, cele mai bine de 100 de magazine din România vor găzdui livrările din magazinul online, fiind ușor să-ți ridici comanda astfel. Există și o pagină dedicată cu o hartă interactivă a magazinelor fizice, de unde clienții pot afla nu doar care este cel mai apropiat magazin de ei, dar și dacă există anumite promoții în vreun magazin.

”Am constatat că printre caracteristicile definitorii ale consumatorilor se numără spiritul pragmatic, atenția sporită la caracteristicile device-urilor, dar și interesul constant față de tehnologie și noutățile din acest domeniu.”, spune Zoltan Halmai, director comercial EuroGsm, pe fondul relansării magazinului. Acesta cred

Noua variantă a magazinului online EuroGsm poate fi accesată aici.