eMAG: Cele mai bune telefoane la preț redus ca de Black Friday

ACTUALITATE
eMAG: Cele mai bune telefoane la preț redus ca de Black Friday
15 oct. 2017 | 11:00

eMAG listează numeroase produse la categoria Resigilate, iar printre acestea am căutat câteva telefoane bune pe care să le cumperi. Au fost lansate în 2017 și vor fi suficient de bune pentru următorii doi ani. Iar la unele ai șanse să prinzi chiar preț ca de Black Friday

Retailerul a încheiat săptămâna asta o campanie nouă de reduceri. Am recomandat de-a lungul ei produse pe care să le alegi, dar acum e vremea promoțiile care sunt derulate tot anul, adică acele oferte de la Resigilate. Acestea sunt telefoane, laptopuri sau alte produse a căror cutie a fost deschisă, iar acum prețul din magazin e mai mic. Unele au fost cumpărate și returnate, de exemplu, și apoi intră la această categorie.

[related]

În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că știi de la început ce achiziționezi. În momentul acesta poți găsi numeroase produse reambalate care merită. Oferta completă o ai AICI.

Telefoanele din categoria resigilate sunt, practic, produse noi care au fost deschise de către clienți sau din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. De fapt, în cadrul unui videoclip, eMAG afirmă că există patru categorii de produse resigilate. Calitatea lor nu e afectată, doar cutia nu mai este în țiplă. Asta dacă îți pasă de ambalaj.

Mai jos găsești o listă de telefoane excelente din 2017. Au fost lansate din februarie până recent și cam acestea sunt cele care să nu-ți dea bătăi de cap când le folosești. Sunt de la Samsung până la BlackBerry, în funcție de preferințe. Și cum până la Black Friday mai sunt câteva săptămâni, mai bine să profiți acum de prețuri mici.

eMAG resigilate cu telefoane bune de la Samsung, Xiaomi și Huawei

Samsung Galaxy Note 8 îți aduce ecranul imens, aproape fără margine, Infinity Display la 6,3 inci. Este cel mai mare ecran al seriei Galaxy Note. Totuși, îl poți ține cu ușurință în mână, mulțumită corpului îngust și curbelor fine. Și cu S Pen îți poți nota oricând ideile, fără să mai deblochezi telefonul. Procesorul pe 10 nm, cei 6GB RAM și spațiul intern de stocare de 64GB vor transforma utilizarea telefonului într-o experiență rapidă. În plus, dispozitivul este rezistent la apă și praf. Îl poți cumpăra la preț mai mic de AICI.

Cu o diagonală de 5,8 inci, Samsung Galaxy S8 îți permite să vezi conținutul de care te bucuri, având cel mai mare ecran pentru un telefon mobil de dimensiunea sa. Display-ul Infinity se extinde dincolo de marginile telefonului și se îmbină armonios cu carcasa de aluminiu. Procesorul de 10 nm, memoria RAM de 4GB și memoria internă de 64GB îți asigură o experiență de folosire de înaltă calitate. Standardul IP68 își permite să folosești telefonul chiar și în condiții de ploaie sau praf. De AICI îl poți achiziționa la un preț mai mic.

Huawei P10 Plus iese în evidență prin suprafețele uniforme, fine și prin designul în care domină metalul. Memoria RAM este de 6GB, iar cea internă de 128GB. Portretele realizate cu camera acestui telefon sunt extrem de clare, datorită sistemului dual de lentile ce combină un senzor monocrom de 20 megapixeli cu unul RGB de 12 megapixeli. Poți cumpăra acest telefon de AICI.

[readmore]

Display-ul telefonului Xiaomi Mi Mix de 6,4 inci face posibil să privești conținutul fără ca acesta să fie obturat de margini. Este și cel mai arătos dintre toate cele venite din China. Memoria RAM este de 6GB, iar cea internă de 256GB, lucru ce îți garantează o performanță a telefonului greu de egalat. Rezoluția camerei principalei este de 16 megapixeli, iar a camerei secundare de 5 megapixeli. Acest telefon poate fi cumpărat de AICI la preț mai mic.

eMAG resigilate cu modele bune de la BlackBerry și HTC

BlackBerry KEYone dispune de cel mai înalt sistem de securitate, DTEK, precum și de cea mai mare baterie pusă vreodată într-un telefon BlackBerry. În plus, cu opțiunea Boost beneficiezi de o încărcare mult mai rapidă. Memoria RAM este de 3GB, pe când cea internă de 32GB. Cele două camere – principală și secundară – au rezoluții de 12, respectiv 8 megapixeli. Tastatura răspunde la atingeri similar cu un touchpad. Poți achiziționa acest telefon de AICI.

[related]

Nu în ultimul rând, cu HTC U11 beneficiezi de un ambalaj rezistent la apă care îți va întrece așteptările. Telefonul are ambele fețe compuse din sticlă, lucru ce îl face mai confortabil de mânuit și mai plăcut la atingere. Este rezistent la apă, iar în timpul lunilor friguroase poate fi folosit chiar dacă porți mănuși. Are și o margine sensibilă pe care poți seta anumite aplicații pe care le activezi printr-o strângere a telefonului. Memoria RAM este de 4GB, cea internă de 64GB. Totuși, memoria poate fi extinsă până la 2TB prin intermediul unui card microSD. Telefonul îl găsești la reducere pe eMag AICI.