Stock Busters la eMAG: Reducerile ultimei zile de campanie

Stock Busters la eMAG: Reducerile ultimei zile de campanie

Ultima zi de Stock Busters la eMAG continuă cu noi reduceri, iar mai jos ai trei oferte de care poți să profiți dacă vrei un produs nou.

Reduceri eMAG: Telefon Mobil Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 îți propune o baterie de 4000mAh care se încarcă rapid, fiind ideală pentru restul componentelor, cum ar fi procesorul de top Kirin 960 și cei 4GB de memorie RAM. Ecranul este mai mult decât generos, ducând telefonul în sfera phablet-urilor datorită diagonalei de 5,9 inci, acesta fiind completat de rezoluția Full HD. Camera are un senzor de 20 de megapixeli și este capabilă să filmeze 4K, în timp ce camera secundară are un senzor de 8 megapixeli. Huawei Mate 9 are un discount destul de generos între actualele oferte eMAG, prețul fiind cu 16% mai mic decât de obicei, iar telefonul este disponibil AICI.

eMAG Stock Busters: Boxă portabilă Logitech UE Boom 2 Phantom

Logitech propune întotdeauna produse cu un design atractiv, iar boxa portabilă UE Boom 2 Phantom nu face excepție. Modelul este ideal de luat la piscină, având protecție IPX7, ceea ce îi oferă rezistență la o adâncime de până la un metru. Boxa îți oferă un sunet bogat, la 360 de grade, iar controlul poate fi efectuat prin simple atingeri ale acesteia. În plus, nici autonomia nu e de neglijat, aceasta ajungând până la 15 ore de redare. Mai multe detalii despre Logitech UE Boom 2 Phantom, care are o reducere de 33%, poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Brățară fitness Under Armour UA Band

Brățara de fitness Under Armour UA Band vine cu un design minimalist, dar îți pune la dispoziție o serie de funcții importante, între care monitorizarea ritmului cardiac, măsurarea pașilor, dar și monitorizarea somnului. Pentru că brățara în sine are un display destul de simplu, informațiile le vei afla datorită aplicației prin care conectezi brățara la telefon. Aceasta are o reducere de 50% momentan și poate fi găsită AICI.

Citește și: