Xperia Touch e un proiector ce transformă orice masă într-o tabletă gigant

După ce s-a aflat câțiva ani în stadiu de prototip, Xperia Touch a fost lansat oficial și îți poate transforma orice suprafață într-o tabletă imensă.

Oficialii Sony au dezvăluit o versiune finală de Xperia Touch în luna februarie a acestui an la MWC, în Barcelona. Cei care au avut ocazia să-l testeze au fost foarte încântați de experiență, dar japonezii au preferat să mai finiseze mici detalii timp de mai bine de jumătate de an, înainte de a-l lansa oficial.

Detaliile de fond contează însă mai puțin, important este că cei cu un buzunar adânc se pot bucura în următoare perioadă de un gadget futurist, de la o companie de încredere. Intitulat Sony Xperia Touch, dispozitivul din imaginea de mai jos poate fi amplasat pe orice suprafață pentru a o transforma într-un ecran gigantic sensibil la atingere. În plus, pentru ca pachetul să fie complet, funcționează și ca boxă inteligentă.

Partea cea mai bună a întregii ecuații este că nici măcar nu trebui să te chinui să-ți conectezi laptopul sau telefonul la proiector pentru a profita la maxim de el. Rulează Android și se descurcă singur în cea mai mare parte a timpului. Datorită accesului nativ la Google Play, vei putea să te joci titlurile tale preferate pe un ecran de multe ori mai mare decât un phablet de dimensiuni generoase. Opțional, datorită suportului pentru PlayStation 4 Remote Play, îl poți folosi și pentru a te juca jocuri de PS4, dacă ai o astfel de consolă în rețea.

Printr-un mecanism de proiecție ultrashort-throw, când este pus pe o masă, proiectează o imagine cu diagonala de 23 de inci. La o distanță infimă de un perete, obții un ecran virtual cu diagonala de până la 80 de inci, aproximativ 2 metri. Dacă vrei să folosești ”jucăria” pentru teleconferințe, o cameră de 13 megapixeli și un microfon de înaltă calitate facilitează procesul.

Singura sa limitare este dată de prețul exclusivist. Sony Xperia Touch poate fi achiziționat de doritori la prețul de 1.450 de euro.

sony_xperia_touch_001

Alexandru Puiu
11:00 15.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video