eMAG: Reduceri bune la electrocasnice mici

eMAG: Reduceri bune la electrocasnice mici

Dacă ai de gând să adaugi ceva nou în bucătărie, atunci poți arunca o privire pe câteva reduceri eMAG la electrocasnice mici, care sigur te pot ajuta.

Un blender e întotdeauna binevenit, mai ales dacă vrei să-ți prepari smoothie-uri și nu numai. Un astfel de produs este blenderul Star-Light Toro, care are puterea de 1000 W și care are control digital. Capacitatea recipientului e destul de mare, de 1,5 litri, astfel că poți să prepari mai multe băuturi într-o singură rundă.

Blenderul vine cu cinci trepte de viteză, astfel că îl poți adapta nevoilor, dar are și o funcție de zdrobire, pe care o vei găsi utilă vara, când vrei să adaugi și gheață băuturilor preferate. Firește, blenderul te poate ajuta și cu supe creme sau sosuri, astfel că întotdeauna poți să prepari ce ai nevoie. Star-Light Toro vine cu o reducere de 48% momentan.

Reduceri eMAG la electrocasnice mici

Dacă ai rezolvat cu băuturile, atunci te poți preocupa și de sandvișuri, iar sandwich-maker-ul Breville Panini VST025X-01 îți sare în ajutor. Spre deosebire de alte aparate de același fel, acesta vine cu două suprafețe plate, teflonate, dar și cu posibilitatea de control al înălțimii, astfel că nu trebuie să pui înăuntru doar sandvișuri foarte subțiri.

Ai la dispoziție un spațiu mult mai mare de preparare, astfel că poți să adaugi până la trei sandvișuri simultan, pentru un mic-dejun rapid. Mai multe detalii găsești pe eMAG, unde găsești și reducerea de 36% față de prețul inițial.

După ce a trecut și stresul sandvișurilor, te poți preocupa și de o cană de cafea, iar espressorul manual Saeco Poemia HD8425/19 poate fi ceea ce cauți. Acesta are o pompă de 15 bari, care îți oferă certitudinea că întreaga aromă a cafelei va fi extrasă în timpul preparării.

Ai la dispoziție și un filtru pentru cremă presurizat, util dacă vrei un strat de cremă pentru cafea. În plus, espressorul poate preîncălzi ceștile pe care le vei folosi. Mai multe detalii despre espressor găsești pe site-ul eMAG, unde ai parte și de reducerea de 21%.

Citește și: