eMAG: Oferte și reduceri la gadgeturi aflate la lichidare de stoc

eMAG: Oferte și reduceri la gadgeturi aflate la lichidare de stoc

eMAG are des oferte și reduceri, iar azi îți atragem atenția asupra unor gadgeturi pe care le-am găsit în secțunea ”lichidări de stoc”, pe site-ul eMAG.ro. 

UPDATE: A început Revoluția prețurilor la eMAG. Mai multe informații găsiți în acest articol.

În secțiunea ”lichidări de stoc” a eMAG poți găsi numeroase produse la reducere, din toate categoriile. În rândurile de mai jos, noi ne concentrăm pe oferte și reduceri eMAG la diverse gadgeturi și îți prezentăm un televizor, un laptop și un ”hoverboard”. Promoțiile săptămânii la eMAG pot fi consultate aici, în cazul în care ești interesat și de alte ”jucării” high-tech la reducere.

În lista cu oferte eMAG am găsit un laptop de la Dell cu o reducere de 25%. Este vorba despre un model cu specificații potrivite celor care au nevoie de un laptop pentru acasă sau pentru birou, pe care să facă browsing, să lucreze în Office și să urmărească câte un serial. Are un procesor Intel Celeron, placă video integrată și 4GB RAM. Spațiul de stocare este 500 de GB, iar display-ul este de 15,6 inch. Îl puteți găsi AICI, în oferta eMAG.

Tot la reducere la eMAG am găsit și un televizor cu diagonală generoasă. Televizorul Smart LED de la Wellington are o diagonală de 124 de centimetri și rezoluție 4K. Are două porturi USB și două porturi HDMI, pentru a te putea conecta ușor la conținutul pe care îl vrei, și beneficiază de o reducere de 15%. Îl poți cumpăra de la eMAG accesând ACEST link.

În lista cu reduceri eMAG am descoperit și un ”hoverboard”, adică un scuter electric. Modelul Freewheel Smart are roți cu diametrul de 6,5 inch și promite o autonomie de aproximativ 20 de kilometri la o singură încărcare. Rezistă la o greutate de până la 120 de kg, iar motoarele sunt de 350W. Se poate conecta la smartphone prin Bluetooth și are un design interesant, fiind acoperit cu graffitti. Îl poți cumpăra din oferta eMAG la reducere. Îl găsești AICI.

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
10:06 / 16.01.2017