eMAG: Reduceri masive înainte de Black Friday

eMAG: Reduceri masive înainte de Black Friday

Chiar dacă mai e puțin timp până la Black Friday, asa nu înseamnă că eMAG nu are și acum reduceri pregătite pentru tine.

Reduceri eMAG: Smartwatch Huawei W2

Huwaei Watch W2 vine cu un design sport, având un display rotund și un inel din ceramică în jurul ecranului de 1,2 inci. Dacă ești un pasionat al sportului, ai un buton dedicat pe ceas care îți pornește aplicația de fitness, astfel încât să te poți antrena și să beneficiezi de informații despre progresele făcute, la final de zi. Ceasul vine și cu un monitor al ritmului cardiac, dar și cu o antenă integrată pentru conectivitate 4G. Ceasul are un preț cu 20% mai mic decât cel obișnuit, iar toate detaliile le poți găsi AICI.

Oferte eMAG înainte de Black Friday: Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge este încă un telefon de top, pe care îl poți folosi dacă ești în căutarea unui smartphone care să nu te lase la greu. Telefonul vine cu un ecran curbat pe ambele margini și cu o diagonală a display-ului de 5,5 inci. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli și este, în continuare, una dintre camerele de top pe care le poți întâlni pe un smartphone. Bateria generoasă, de 3.600 mAh, ar trebui să-ți ajungă pentru toată ziua. Samsung Galaxy S7 Edge vine cu o reducere de 30% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Allview P9 Energy Lite

Allview P9 Energy Lite îți pune la dispoziție o baterie generoasă, de 4000mAh, care îți promite o autonomie de până la 4 zile. Procesorul octa-core și cei 3GB de memorie RAM îți oferă necesarul pentru aplicațiile pe care vrei să le rulezi, în timp ce ecranul IPS HD, cu diagonala de 5,3 inci, este ideal chiar și pentru filme. Camera foto principală are un senzor de 13MP și poate filma la rezoluție Full HD. Mai multe detalii despre Allview P9 Energy Lite, care vine cu un discount de 33% între actualele oferte eMAG, găsești AICI.

Citește și: