Dacia Logan MCV Stepway este cel mai nou model al producătorului

Dacia Logan MCV Stepway este cel mai nou model al producătorului

Dacia Logan MCV Stepway este cel mai nou model al producătorului de la Mioveni, automobilul fiind prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Logan MCV Stepway va fi vedeta standului Dacia de la Geneva, dar nu este singurul automobil care ajunge acolo. Acesta va fi însoțit și de ediții limitate pentru gama Stepway și pentru modelul Duster.

Dacia Logan MCV Stepway aduce modelul standard Logan MCV în familia Stepway, unde se alătură modelelor Dokker, Lodgy și Sandero. Acesta vine cu un interior generos din punct de vedere al spațiului disponibil, iar volumul de încărcare pentru bagaje este de 573 de litri.

dacia logan mcv stepway

Garda la sol este ridicată cu 50 de milimetri față de modelul standard Logan MCV, iar influențele crossover se regăsesc și în restul design-ului, cum ar fi în cazul ornamentelor aflate pe barele din față și spate. Dacia Logan MCV Stepway este produs la uzina de la Mioveni, dar și la cea din Maroc.

La Geneva, Dacia va prezenta și o ediție limitată de automobile din gama Stepway, dar și din seria Duster. Vor exista o serie de elemente specifice acestei ediții, cum ar fi culorile, nuanța Gris Islande fiind disponibilă pentru toate modelele de automobile din ediția limitată, dar și nuanța Orange Ocre, rezervată pentru Sandero Stepway.

dacia logan mcv stepway

De asemenea, ediția limitată vine și cu modele noi de jante, o tapițerie interioară specială, alături de mai multe ornamente interioare care folosesc nuanța cuprului, arată adevărul.ro.

Salonul Auto de la Geneva ajunge la cea de-a 87-a ediție în 2017, aceasta urmând să aibă loc între 9 și 19 martie 2017. Producători de pe întregul mapamond vor prezenta aici atât mașini de serie, cât și automobile concept.

 

Citește și: