Dacă iPhone 8 ar arăta așa, și-ar putea dezamăgi fanii

Dacă iPhone 8 ar arăta așa, și-ar putea dezamăgi fanii

iPhone 8 se îndreaptă către lansare, iar acum avem o serie de imagini care ne duc cu gândul la un telefon cel puțin urât.

Ieri, au apărut noi imagini care ne arată ceea ce ar trebui să fie o parte din carcasa viitorului iPhone 8, acestea fiind distribuite pe blogurile din China. Observăm în imagini spatele telefonului, iar pe carcasă se pot distinge trei decupaje.

iphone 8 carcasă

Unul apare în stânga sus și este creat pentru sistemul de camere foto duale, acestea fiind amplasate vertical. Al doilea decupaj este pentru clasicul măr mușcat, iar al treilea vine imediat sub acesta, fiind, cel mai probabil, decupajul pentru Touch ID, care ar urma să fie mutat pe spatele telefonului.

În partea de jos apar două alte locașuri, unde ar putea fi amplasată antena. În general, când o matriță este creată pentru producătorii de carcase, micile detalii sunt trecute cu vederea. Dacă bucata de metal care apare în fotografii este, într-adevăr, cea folosită pentru spatele telefonului, atunci designul ar putea fi dezamăgitor pentru fanii telefoanelor, arată slashgear.com.

iphone 8 carcasă

Cea mai mare problemă ar putea fi reprezentată de Touch ID, care ar urma să fie mutat pe spatele telefonului. Întotdeauna, telefoanele iPhone au avut senzorul poziționat în partea din față, însă avem parte de o schimbare. Se pare că nici cei de la Apple nu au reușit să integreze un senzor de amprentă în ecran, iar poziționarea pe partea din față a senzorului ar însemna ca ecranul să nu se poată întinde pe aproape toată suprafața telefonului, așa cum începe să dicteze trendul pieței.

Rămâne de văzut cât de mult va semăna iPhone 8 cu imaginile actuale și dacă senzorul Touch ID va rămâne pe spate sau dacă, printr-o minune, compania va reuși să rezolve problema integrării senzorului în ecran.

Citește și: