Dacă ești dezvoltator (și îți place berea), înscrie-te gratuit la Ubisoft Dev After Work

Dacă ești dezvoltator (și îți place berea), înscrie-te gratuit la Ubisoft Dev After Work

Dacă pentru tine Kafka nu e doar un scriitor, SQL nu e o posibilă abreviere a cuvântului ”squirrel”, iar Big Data nu e rudă cu Big Mac, atunci ar trebui să te înscrii la evenimentul Dev After Work organizat de Ubisoft. 

Pe 23 martie, începând cu ora 18.30, Ubisoft îi invită pe dezvoltatori la evenimentul Dev After Work empowered by Ubisoft. Subiectul evenimentului este Tehnologiile din spatele smart data și sunt așteptați dezvoltatori interesați de Apache Kafka, SQL și Big Data.

Mai exact, evenimentul va începe cu o scurtă prezentare după care vor fi abordate următoarele trei teme:

[readmore]

  • Kafka în mediul enterprise – Adrian Petcu, Software Architect, va arăta cum poate fi utilizat pentru a dezvolta microservicii ce comunică pe baza de evenimente.
  • # SQL Capture Data Change – Alexandru Gatej, Senior Developer, vorbește despre observarea schimbărilor în date fără modificarea aplicațiilor existente.
  • # Cum ne folosim de puterea de calcul distribuită pentru a transfera volume uriașe de date în scurt timp, folosind Kafka și Storm într-un Hadoop Data Lake, explicate de Bogdan Curca, Senior BI Developer.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că participanții vor fi aleși în funcție de profilele lor. Pentru a te înregistra, trebuie să completezi ACEST formular până la data de 21 martie. Programul întreg al evenimentului și informații despre speakeri găsești AICI.

Și, dacă tot am pomenit de bere în titlul articolului, trebuie să știi că, după sesiunea de întrebări și răspunsuri, va exista o sesiune de socializare și degustare de bere și nu vei pleca acasă cu mâna goală, ci cu o serie de goodies surpriză.

Citește și:
Etichete: