Cum să distrugi artă de 200.000 de dolari cu un singur selfie [VIDEO]

Cum să distrugi artă de 200.000 de dolari cu un singur selfie [VIDEO]

Internetul este plin de surprize și de oameni care mai de care. De când a început toată această modă cu selfie-urile, rețelele sociale au fost luate cu asalt de astfel de poze, cu diverse peisaje în fundal. Selfie-urile cu artă în spate sunt și ele foarte populare și se practică la ordinea zilei în mai toate muzeele din lume. Însă ce se întâmplă atunci când exagerezi?

Știm cu toții că trebuie să fii destul de atent atunci când vrei să te pozezi și trebuie să ai grijă de lucrurile din jurul tău. În timpul unei expoziții de sculptură din Statele Unite ale Americii, o femeie a îngenuncheat pentru a se auto-imortaliza alături de câteva obiecte de artă realizate de artista Gloria Yu. Însă atenția i-a cam lipsit. Curând, și-a pierdut echilibrul și a căzut peste una dintre sculpturi provocând ulterior un efect de domino.

Piesele de artă distruse au valoarea însumată de aproximativ 200.000 de dolari. Putem spune că este cel mai scump selfie de până acum. Unele dintre sculpturi au fost distruse total, iar altele au fost doar stricate. Nu a trecut foarte multă vreme și filmulețul a fost deja postat pe YouTube pentru a ne putea delecta cu pățania femeii.

[readmore]

În clipele imediat următoare accidentului putem vedea și cum paznicul aleargă disperat, însă era deja prea târziu. Acesta și-a pus mâinile în cap, întuind din start că treaba e groasă. Nu știm dacă femeia a fost pusă să plătească pentru distrugerile cauzate de selfie-ul ei buclucaș, însă e clar că timpul petrecut de artistă pentru a sculpta acele obiecte s-a dus pe apa sâmbetei.

Citește și:
Etichete: