11 oct. 2017 | 13:34

Counter-Strike primește cea mai modernă variantă de Dust 2 creată vreodată

ACTUALITATE
Counter-Strike primește cea mai modernă variantă de Dust 2 creată vreodată

Dust 2 este una dintre cele mai emblematice hărți din Counter-Strike, iar acum, aceasta are parte de un upgrade semnificativ care îmbunătățește atmosfera de joc.

Dacă te-ai jucat vreodată Counter-Strike, mai mult ca sigur ai ajuns cel puțin o rundă și pe Dust 2, probabil cea mai recunoscută hartă a jocului. De-a lungul timpului, aceasta a primit diverse upgrade-uri vizuale, în funcție de versiunea de joc, iar astăzi primește unul nou, care aduce harta în rând cu alte hărți moderne, oferind astfel o experiență mai imersivă,

În zona B, zone întunecate din tunel au fost modificate, iar mașina abandonată a fost mutată puțin. Spărtura din zid este ceva mai lată, dar și câțiva stâlpi au fost scoși în afara arenei de joc, pentru a renunța la elemente care te-ar putea perturba.

Intrarea în zona A a fost îmbunătățită, iar uitatul după colț este mai ușor acum, datorită unor conducte care au dispărut în varianta nouă. Acestea și toate celelalte schimbări vizuale pot fi vizualizate și aici.

Și zona de mijloc a hărții a fost îmbunătățită, fiind adăugată ceva mai multă lumină în tunelurile inferioare, pentru a le da bătăi de cap mai mari camperilor care foloseau colțurile de acolo. Și alte zone cu uși întunecate au fost modificate.

Toate elementele vizuale de pe hartă au fost schimbate, iar zona B este acum o qasba care se află în proces de restaurare, în vreme ce în zona A se regăsesc un bazar și un hotel. Rezoluția texturilor este de patru ori mai mare ca înainte.

În plus, echipa Leet Krew, băieții răi de pe harta Dust 2, au primit și ei un upgrade vizual, pentru a fi în ton cu modificările aduse hărții. Pentru a juca încă de acum Counter-Strike pe noul Dust 2 va trebui să intri în programul beta, iar mai multe informații despre asta găsești aici.