Comentariile de pe Facebook vor semăna cu o conversație din Messenger

Comentariile de pe Facebook vor semăna cu o conversație din Messenger

Interacțiunile de pe Facebook s-ar putea transforma destul de mult, dacă noul aspect de Messenger va fi implementat.

Facebook face eforturi destul de mari pentru a transforma toate mediile tale de comunicare, astfel încât acestea să aibă o interfață unitară. Astfel, cel mai nou test efectuat de site-ul de socializare aduce în prim-plan o nouă interfață pentru comentariile de la postări, care seamănă destul de mult cu interfața din mesaje.

Recent, un purtător de cuvânt al companiei a confirmat acest test, spunând că ”lucrăm în permanență pentru a face Facebook un mediu cât mai bun pentru conversații. Tocmai de aceea testăm mai multe update-uri de design în News Feed, inclusiv un nou mod de a comenta la postări”, scrie digitaltrends.com.

facebook messenger comentarii

Dacă acest element de design va fi implementat pe întregul site, atunci va avea un efect uriaș asupra întregii comunități Facebook, care numără aproape 2 miliarde de utilizatori momentan, având în vedere că mai peste tot găsim comentarii pe platformă.

Firește, Facebook trece ocazional prin schimbări de design mai mici sau mai mari, încercând să găsească diverse elemente care să prindă cât mai bine la public. Evident, nici acest update nu este garantat că va fi implementat la scară largă, deși există întotdeauna o astfel de posibilitate.

Dincolo de această necunoscută, e destul de clar că Facebook vrea să transforme interfața site-ului, astfel încât aceasta să fie cât mai unitară între site în sine și platforma de mesagerie. Va deveni, însă, mai dificil să diferențiezi între discuțiile private și cele publice. Nu arată foarte rău, dar probabil că va dura ceva până când toți utilizatorii se vor obișnui cu noua interfață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: