23102017: Clipuri de pe YouTube care te fac să uiți că e luni

Recomandăm o serie de videoclipuri care ne-au plăcut nouă. Nu sunt neapărat recente, dar fie acum am dat peste ele, fie vrem să le împărtășim cu cât mai mulți oameni. Acestea sunt. Unele mai amuzante, altele mai triste și poate unele sunt educative. Acestea fiind spuse, iată recomandarea PLAYTECH pentru clipuri de luni.

Puiu: Urmăresc clipurile de pe Binging with Babish de aproximativ jumătate de an și nici unul nu cred că m-a plictisit. Dacă ai o afinitate pentru gătit și filme sau seriale, ar fi păcat să nu arunci o privire pe canalul de YouTube al lui Oliver Babish. Chef-ul dedică fiecare episod unei rețete reprezentative dintr-un anumit film și cele mai multe dintre ele par apetisante, iar explicațiile sunt cât se poate de elaborate pentru a le putea reproduce în confortul căminului.

Clipul de mai jos a fost postat pentru celebrarea primului milion de abonați și are o valoare specială pentru mine, deoarece vizează cocktailuri. La fel ca celelalte videouri de pe canal, este de apreciat că respectivele dovezi de mixologie sunt, de asemenea, detaliate în contextul unui lung metraj.

Nicoleta: Recunosc că, din când în când, urmăresc talentele lumii, nu doar ale românilor. Nu o fac să pierd neapărat timpul, uneori o fac și din curiozitate: ce au alții și n-avem noi. Interesant este că descoperi tot felul de aptitudini și curente, cu care nu te întâlnești zi de zi. Pot spune că videoclipul de mai jos m-a marcat într-un fel anume. Am dat peste el în urmă cu câțiva ani, când nu știam exact cum se manifestă și ce presupune shadow theatre. Între timp, am mai auzit și am mai văzut oameni făcând asta, însă acest grup va rămâne mereu preferatul meu.

Prima dată când am auzit melodia lui Emily Sande, ”Read All About you” a fost când am urmărit acest videoclip de la Britain’s Got Talent, în 2013. Emoția melodiei, dar mai ales a ”scenetei” pe care această trupă de teatru au prezentat-o în cadrul concursului de talente, te lasă fără cuvinte. Shadow Theatre Group, un grup format din tineri talentați, a prezentat ciclul firesc al vieții, într-o manieră cu totul aparte, prin umbre. Nu e ușor să poți să transmiți emoții către public, dacă nu există replici sau interacțiuni directe și vizibile între personaje.

George: A trecut aproape un an de când am descoperit și publicat pe site clipul de jos. După atât timp, încă am răbdare să petrec vreo 20 de minute pentru a vedea ce se întâmplă cu un telefon furat. Nu toate ajung la amanet, dezmembrate sau vândute de-a întregul – unele rămân la noul ”posesor”, așa cum se întâmplă și în cazul de față. După ce Anthony van der Meer a rămas fără un iPhone, a decis să creeze o momeală dintr-un telefon cu Android, modificat pentru a putea fi urmărit.

Astfel, van der Meer a putut vedea cine este hoțul, cu cine vorbește și chiar și ce vorbește, ajungând chiar să empatizeze cu figura unui străin aparent singuratic. Ajunși față în față, Anthony descoperă că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Bianca: Iubesc avioanele. Mă fascinează tot ce ține de ele. Așa că atunci când am dat peste clipul acesta cu zborul de rămas-bun de la compania Air Berlin, nu am putut să îmi țin entuziasmul în frâu. În ultimul zbor transatlantic al liniei aeriene, piloții au trecut foarte aproape de terminalul aeroportului, iar oamenii de la sol au crezut că va intra direct în terminal. Piloții au întors apoi nava și au adus-o la sol în siguranță.

La bordul avionului Airbus A330 se aflau 200 de pasageri care veneau de la Miami la Dusseldorf. Motivul manevrei a fost, conform unuia dintre piloți, un rămas bun cu demnitate, într-un mod emoționant  de la zborurile transatlantice. Cei doi piloți au fost suspendați până când autoritățile germane pentru siguranța aviației vor stabili dacă manevra a fost sau nu riscantă pentru viețile pasagerilor.

Răzvan: N-am cea mai bună părere despre comedianții care fac stand-up. Cel mai des se cred foarte amuzanți fără să fie neapărat și glumele sunt, dacă nu previzibile, adaptări după bancuri deja știute de internet. Gabriel Iglesias, mai cunoscut drept „Fluffy”, nu se bazează atât pe glume, ci pe cum o spune. Poate să imite o mulțime de voci, de la țărani din America la domni mofturoși din Marea Britanie, poate reproduce sunetele liftului sau sunetul unei mașini de făcut shake. În clipul de mai jos își poveștește vizita în India și ar putea foarte bine să fie cea mai bună reproducere a limbajului indienilor de către un tip care nu e indian.

PLAYTECH
09:44 23.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video