Chinezii aduc pe piață telefoane ieftine cu ecrane fără margini și camere duale

Chinezii aduc pe piață telefoane ieftine cu ecrane fără margini și camere duale

Telefoanele cu ecrane fără margini și camere duale nu vin doar de la producătorii de top, ci și de la rivalii chinezi ai acestora.

Anul a început în forță datorită celor de la LG și de la Samsung, care ne-au adus telefoane cu ecrane fără margini și care oferă o experiență inedită de utilizare. Cu toate acestea, nu doar giganții își permit să folosească ecrane infinity, cum le-a denumit Samsung. Micii producători din China deja lucrează la astfel de telefoane.

Maze este o companie de telefoane mobile din Shenzen fără prea mult istoric în domeniu, dar care pregătește un smartphone care arată la fel de bine precum LG G6 sau Samsung Galaxy S8. Din păcate, imaginea pe care o oferă aceștia nu este suficient de concludentă, pentru a descoperi cât de mare este bezelul în partea inferioară, unde a fost mutată, cel mai probabil, camera pentru selfie-uri și unde am putea găsi și un home button.

Cu toate acestea, chiar dacă marginea de jos ar fi mai mare decât celelalte, asta nu înseamnă că Maze Alpha nu ar fi un telefon arătos, ba din contră. Iar ce se întâmplă acum ne arată că Samsung și LG au reușit să seteze deja un trend pentru piață, fiind deja urmați de mici producători, anonimi în mare parte a lumii.

Maze Alpha mizează nu doar pe ecran. ci și pentru un sistem de camere duale, amplasat pe partea din spate. Astfel, telefonul se va alătura unei liste tot mai lungi de producători care oferă astfel de specificații pentru dispozitivele lor. Trendul a fost început de LG și Huawei în primăvara lui 2016, fiind continuat apoi de Apple, în toamnă, scrie theverge.com.

Cu toate că smartphone-ul de față are șanse foarte puține să fie lansat în afara Chinei, este o dovadă importantă pentru faptul că inovațiile se transmite extrem de repede în piața asiatică.