Cea mai portabilă trotinetă electrică propune un design inovator [VIDEO]

Cea mai portabilă trotinetă electrică propune un design inovator [VIDEO]

Poate că te-ai gândit și tu să îți cumperi o trotinetă electrică, având în vedere noua modă ce are totuși și un dram de utilitate.

Un proiect apărut pe Kickstarter propune un design nou, minimalist, care este în același timp extrem de funcțional. O trotinetă electrică are o serie de avantaje, ce sunt duse și mai departe de această dată, mulțumită GoTube.

Echipa din spatele proiectului a reușit să creeze o trotinetă electrică ce are o greutate de mai puțin de 6 kilograme. Aceasta are o structură creată din fibră de carbon și se poate plia cu ușurință, venind la pachet și cu o husă tubulară, pe care o poți pune pe umăr atunci când strângi trotineta.

trotinetă electică 1

În varianta standard, trotineta poate atinge o viteză maximă de 16km/h, iar GoTube Pro poate ajunge la 18km/h. Această versiune are și o baterie de 5,2Ah, în comparație cu 4Ah ai variantei standard. De asemenea, viteza poate fi ajustată în două trepte, iar această trotinetă electrică are capacitatea de a urca pe rampe cu înclinații de până la 10 grade..

Acumulatorul trotinetei oferă o autonomie de aproximativ 12 kilometri, iar o încărcare completă se face în doar două ore. De asemenea, încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

trotinetă electrică 2

Echipa din spatele proiectului lucrează de mai bine de un an și jumătate la GoTube, începând cu cercetarea de piață, efectuată în septembrie 2015. Primul prototip al trotinetei a fost gata în septembrie 2016, iar în decembrie 2016, proiectul Kickstarter a demarat. Acum, acesta și-a depășit de șase ori ținta în ceea ce privește bugetul, obținând peste 120.000 de dolari până la scrierea acestui articol.

În cadrul campaniei Kickstarter, o trotinetă electrică de acest fel costă 299 de dolari, în timp ce, după campanie, prețul unei GoTube va fi de 499 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: