Învață ce este un pangolin și sărbătorește Ziua Îndrăgostiților printr-un joc făcut de Google

ACTUALITATE
Învață ce este un pangolin și sărbătorește Ziua Îndrăgostiților printr-un joc făcut de Google
13 feb. 2017 | 09:50

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar Google deja sărbătorește Valentine’s Day prin intermediul unui doodle interactiv, care te învață și ce este un pangolin, gândit sub forma unui joculeț foarte simpatic.

[related]

Vă avertizăm de pe acum că doodle-ul Google de Ziua Îndrăgostiților s-ar putea să vă facă să pierdeți câteva minute bune pe prima pagină a motorului de căutare. Este un joc cu mai multe niveluri, iar personajul principal este un pangolin care trebuie să ajungă la iubita lui.

Ce este un pangolin și cum te joci cu cel mai nou doodle Google

Dacă vă întrebați ce este un pangolin, trebuie să știți că este un animal din savanele din Africa și sudul Asiei cunoscut și sub numele de ”furnicar solzos”. În doodle-ul Google se prezintă câteva aspecte interesante despre aceste animale. De exemplu, aflăm că sunt cele mai traficate animale din lume fiind, din nefericire, pe cale de dispariție. Mai aflăm că mănâncă în special termite și furnici și că puii călătoresc pe coada mamei până când cresc suficient de mult încât să se deplaseze singuri.

Întrebarea ”ce este un pangolin” mai merită un răspuns: sunt animale nocturne, cu un simț al mirosului foarte bine dezvoltat și care au limba mai lungă decât întregul corp. Pangolinii sunt animale solitare care stau cu alte exemplare ale speciei doar în timpul sezonului de împerechere. Merită menționat și faptul că solzii lor sunt făcuți din cheratină, aceeași substanță găsită și în părul și în unghiile oamenilor.

Acum că am explicat ce este un pangolin, să trecem la jocul creat de Google pentru Ziua Îndrăgostiților. Doodle-ul interactiv poate fi accesat atât de pe desktop cât și de pe mobil, iar mișcările pangolinului sunt simple – stânga, dreapta sau săritură.

Scopul este de a evita obstacolele care îl încetinesc pe simpaticul animal, dar și de a colecționa cât mai multe semințe și de a ajunge la finalul traseului într-un timp cât mai scurt. În total, jocul ”Dragoste de pangolin”, creat de Google pentru Ziua Îndrăgostiților, are patru niveluri, iar la finalul lor veți fi aflat toate răspunsurile pentru întrebarea ”ce este un pangolin”.