29 iun. 2017 | 13:07

Carcasele oficiale pentru Samsung Galaxy S8 sunt prezentate de companie [VIDEO]

ACTUALITATE
Carcasele oficiale pentru Samsung Galaxy S8 sunt prezentate de companie [VIDEO]

Samsung Galaxy S8 are parte de câteva carcase oficiale care arată bine și vin cu funcții utile, iar compania a pregătit și un video care să te convingă să le cumperi.

Flagship-urile create de Samsung au parte întotdeauna de carcase de protecție oficiale, lansate de către producător, fiind probabil cea mai bună variantă pe care o ai la dispoziție dacă vrei să îți protejezi smartphone-ul. Câteva astfel de modele sunt lansate alături de telefon, iar fiecare dintre acestea vine cu diverse funcții, astfel încât să găsești ceva cu adevărat util.

Șapte carcase de protecție diferite au fost lansate pentru Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, iar acum, compania a lansat și un videoclip de promovare pentru acestea. Carcasele despre care vorbim sunt Alcantara Case, Clear View Standing Cover și 2Piece Cover.

Prima husă prezentată este Clear View Standing Cover, disponibilă și AICI, care face mai mult decât să protejeze telefonul. Cu ajutorul acesteia, poți prelua apeluri, poți controla muzica, dar mai ai acces și la alte funcții care nu necesită să o deschizi. De asemenea, dacă folosești telefonul la orizontală, husa se poate transforma într-un suport facil.

Alacantra Case este a doua carcasă prezentată de către Samsung în video, disponibilă AICI, iar aceasta este plăcută la atingere, fiind creată dintr-un material similar cu pielea întoarsă. Carcasa este disponibilă în diverse culori, iar Samsung susține că este atât durabilă, cât și rezistentă la pete, scrie sammobile.com.

Ultima dintre carcasele prezentate este modelul 2Piece Cover, destul de controversat. Aceasta poate fi găsită și AICI și se remarcă prin faptul că este creată din două piese distincte ce se fixează pe laturile de sus și de jos ale telefonului.