Bordelurile viitorului vor avea ”angajate” păpuși inteligente

Bordelurile viitorului vor avea ”angajate” păpuși inteligente

Revoluția inteligenței artificiale se petrece în multe domenii, iar cel al favorurilor sexuale nu face excepție de la regulă.

O companie din Spania are de gând să transforme ”cea mai veche meserie din lume” cu ajutorul păpușilor inteligente. Lumi Dolls este compania despre care vorbim și care se autodescrie ca fiind ”prima agenție de păpuși sexuale din Europa”, aceasta având parte de un succes din ce în ce mai mare, datorită oamenilor interesați de astfel de servicii.

Compania face tot posibilul pentru a ocoli regulile care interzic bordelurile obișnuite, oferind păpuși sexuale clienților interesați. Momentan, compania lucrează doar cu păpuși statice, însă lucrurile merg bine. Astfel, Lumi Dolls are de gând să își extindă operațiunile pentru a aduce roboți de ultimă generație în cadrul companiei, damele de companie fiind dotate cu inteligență artificială.

”Toți oamenii au fantezii sexuale pe care nu și le pot îndeplini, fie de rușine, fie din cauza unor complexe fizice care îi împiedică să își ducă la împlinire fanteziile cu o femeie reală”, spune un reprezentant al companiei, citat de digitaltrends.com. Conform acestuia, ”păpușile nu te judecă și nu spun nu”.

Compania și-a deschis primul astfel de bordel în Barcelona în urmă cu ceva timp, dar a fost obligată să-l închidă după ce au apărut plângeri din partea prostituatelor din oraș.

Locul s-a redeschis în altă zonă, iar prețurile sunt de 85 de dolari pentru o jumătate de oră alături de o păpușă sau 106 dolari pentru o experiență de o oră. Ai posibilitatea să-ți alegi păpușa în funcție de preferințele fizice sau de ”personalitate”, iar camera în care aceasta te așteaptă este dotată și cu un televizor, care ”conține câteva filme care să te introducă în atmosferă”.

Compania vrea să se extindă în Marea Britanie, eventual în Londra, iar apoi să îți facă planuri și pentru a merge mai departe pe continent.