Blizzard a detaliat particularitățile clasei Necromancer din Diablo 3

Un update foarte important va fi lansat în curând pentru Diablo 3 prin introducerea clasei Necromancer, iar detaliile au fost confirmate zilele trecute.

Cei de la Blizzard au un talent deosebit în a crea RPG-uri, iar interesul jucătorilor se menține prin lansarea constantă de actualizări. La fiecare câteva luni, aflăm detalii desre noi schimbări mai mult sau mai puțin importante aduse popularelor creații. De această dată vorbim de Diablo 3, jocul lansat în 2012 ca o continuare a francizei începută în 1996 cu primul titlu din serie.

După ce a avut parte de o lansare oficială pe Windows și macOS în 15 mai 2012, Diablo 3 a fost lansat pe PlayStation 3 și Xbox 360 în 2013. În 2014, au fost luate în vizor consolele next-gen cu lansări pentru PS4 și XBOX One. Tot în 2014, Diablo 3 Reaper of Souls, primul expansion pack pentru popularul RPG a ajuns la jucători.

Anul acesta, fanii seriei își țin respirația pentru introducerea clasei Necromancer. Aceasta a fost prezentă și în Diablo 2, dar în noul joc va avea parte de câteva schimbări. Dezvăluită inițial în cadrul BlizzCon 2016, noua clasă a fost detaliată la momentul respectiv printr-un trailer foarte bine făcut. Tot atunci, au rămas însă multe întrebări fără răspuns.

Pentru a facilita un pic așteptarea, Blizzard a publicat de curând clipul pe care îl vedeți mai sus. Acesta include un set de întrebări și răspunsuri pe marginea noului personaj din Diablo 3. Acum am aflat, de exemplu, că un Necromancer va avea mai multe tipuri de animale de companie. Unele vor fi generate și utilizate pentru o perioadă limitată de timp, pe când altele vor fi permanente. Toate vor putea fi folosite pentru atac. Printre creaturile pe care le veți putea genera se vor număra și 4-5 tipuri noi de ,,golems”.

Deoarece anumite talente ale caracterului Necromancer din Diablo 2 au fost asociate unui Witch Doctor în Diablo III, noul Necromancer nu va avea vrăji bazate pe otravă sau acces la specialități precum Iron Maiden. Nu au fost dezvăluite detalii legate de preț sau de momentul al lansării.

 

18:38 30.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video