Avatar 2 va fi un film de familie care va uimi prin efectele vizuale

Avatar 2 va fi un film de familie care va uimi prin efectele vizuale

Directorul filmului Avatar, James Cameron, plănuiește să ne surprindă din nou cu cel puțin patru continuări și pare că se află pe drumul cel bun cu apariția peliculei Avatar 2, conform știridinlume.ro.

Sam Worthington, celebritatea din Avatar 2 (filmul care va fi lansat în anul 2018), a declarat că noul film va impresiona prin unicitate. Astfel, dacă aveai impresia că ai văzut tot ce se putea, pregătește-te să te înșeli cu privire la complexitatea lumii Pandora.

Pelicula care va fi lansată în 2018 promite conturarea unei lumi mult mai mari decât cea expusă în primul film. Cu toate acestea, lumea Avatar nu va stârni doar aprecieri cu privire la efectele vizuale, ci Worthington ne anunță că „filmul pune accentul pe familie”. Continuarea va aduce în prim-plan universul cu care ne-am obișnuit deja, dar după ce au trecut opt ani de la acțiunea prezentată în prima peliculă. Din aceleași surse aflăm că accentul va cădea asupra dinamicii familiei pe care Jake Sully și-a creat-o în Pandora.

James Cameron a terminat de pus la cale toate scenariile care se află la baza continuărilor și aparent, toate filmele care urmează pot fi filmate concomitent. „Planul e să avem puțin timp între acestea, dar aceste lucruri sunt mereu ambigue înainte de începerea filmării propriu-zise”.

Află când va ajunge Avatar 2 în cinematografe

Etichete: