12 iun. 2017 | 16:25

Cum arată automatele de la care îți poți cumpăra like-uri pe Instagram

ACTUALITATE
Cum arată automatele de la care îți poți cumpăra like-uri pe Instagram

Într-o eră în care tot mai mulți oameni sunt preocupați de atenția care li se acordă pe rețelele sociale, automatele de la care îți poți cumpăra like-uri pe Instagram capătă o importanță deosebită.

Un automat de la care îți poți cumpăra like-uri te transformă instant într-o celebritate a Instagram-ului, fără a necesita depunerea vreunui efort considerabil. Aceste mașinării și-au făcut apariția în mai multe mall-uri din Rusia și le permit utilizatorilor să plătească pentru like-uri și urmăritori falși pe rețeaua socială.

Deși rolul primordial al automatului este de a-ți pune la dispoziție opțiunea de a opta pentru plata aprecierilor pe Instagram, mașinăria poate fi folosită, de asemenea, pentru a printa poze și pentru a realiza selfie-uri. Snaptap, firma care se ocupă de distribuția acestor automate, le-a instalat deja în șase orașe mari din Rusia. Așa că dacă aveți drum prin Praga sau Moscova, aveți șansa să faceți investiții de lungă durată.

Utilizatorii pot plăti  88 de cenți pentru a cumpăra 100 de like-uri false la o poză de pe Instagram, sau 1,75 de dolari pentru 100 de urmăritori falși. Dacă acestea nu sunt îndeajuns pentru tine, aparent ai posibilitatea de a închiria unul dintre automate în schimbul unei sume de 245 de dolari, deși nu este foarte clar pe ce perioadă de timp îl poți ține în custodie, notează Mashable.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în contul tău de Instagram, cu ajutorul automatului, dar este destul de neclar cum sunt generate apoi like-urile și urmăritorii.

Multe studii au încercat să înțeleagă comportamentul utilizatorilor care vânează like-uri pe paginile de socializare. Unul dintre motivele identificate de aceștia este dorința persoanelor de a fi apreciate. Deși tuturor ne place să primim like-uri, nu este în regulă să îți formezi imaginea despre tine prin raportare la acestea, și specialiștii încearcă pe cât posibil să combată o astfel de atitudine.