Telefoanele din gama ASUS ZenFone 4 au fost dezvăluite și sunt promițătoare

Telefoanele din gama ASUS ZenFone 4 au fost dezvăluite și sunt promițătoare

Noile smartphone-uri din gama ASUS ZenFone 4 au fost dezvăluite și vin cu specificații destul de competitive pentru piața actuală.

Noile telefoane din gama ASUS ZenFone 4 sunt construite în jurul flagship-ului, dar fiecare variantă vine cu specificații ușor diferite, adresându-se unui anumit tip de public. Noua vedetă a telefonului o reprezintă camera, care are un senzor Sony IMX362, de 12 megapixeli, fiind una dintre cele mai bune disponibile momentan. În plus, aceasta este ajutată și de o cameră wide-angle, cu câmp de vizualizare de 120 de grade, similară cu cea de pe LG G6.

ASUS ZenFone 4 Selfie vine cu o cameră foto duală cu un senzor de 20 de megapixeli și un altul de 8MP, în vreme ce restul specificațiilor sunt ușor mai slabe decât ale flagship-ului, pentru a păstra prețul rezonabil. În paralel, modelul Selfie Pro vine cu procesor Snapdragon 625, cu un ecran AMOLED de rezoluție Full HD, dar și cu opțiuni avansate de conectivitate, cum ar fi Miracast și BDS. De asemenea, două din cele trei camere ale lui Selfie Pro au senzori Sony.

ASUS ZenFone 4 Max a fost dezvăluit, de asemenea, iar vedeta telefonului este bateria de 5000mAh. În plus, acesta are un procesor Snapdragon 430, alături de 3GB de RAM și 32GB de spațiu de stocare. Există și o variantă a acestui model, Max Pro, care vine cu o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli.

ASUS ZenFone 4 Pro vine cu un procesor Spandragon 835, dar și cu o baterie de 3600mAh. În plus, camera foto principală are o diafragmă de f/1,7 și capacitatea de zoom optic 2x.

Toate telefoanele se lansează cu cea mai nouă versiune de Android, varianta Nougat 7.1.1, personalizată cu software-ul ZenUI de la ASUS. În plus, aproape telefoanele beneficiază de varianta 4 a interfeței, care vine cu un aspect mai curat și cu mai puțin bloatware; excepția din acest moment este ZenFone 4 Max, care are varianta 3.75, dar pentru care putem spera la un upgrade.

Citește și: