Asus pregătește șase modele de telefoane Zenfone 4

Asus pregătește șase modele de telefoane Zenfone 4

Asus Zenfone 4 nu va veni într-o singură variantă, nici în două și nici în trei, ci vom avea parte de șase modele diferite.

Cei de pe forumul Asus Zentalk au descoperit că producătorul are în plan să aducă pe piață șase modele diferite de Zenfone 4. O imagine găsită pe site-ul Google Support, disponibilă mai jos, arată că avem de-a face cu modelele Zenfone 4 Max, Pro, Selfie, 4V, dar și alte două modele care nu au un nume specific.

Zenfone 4 Max ar urma să fie succesorul direct al modelului Zenfone 3 Max, iar în ceea ce pvirește specificațiile, ne putem aștepta să fie un device cu o baterie mare, dar cu specificații de mid-range.

Zenfone 4 Pro ar urma să fie o intrare nouă în această serie de smartphone-uri ale producătorului și încă nu știm detalii despre unde ar urma să se poziționeze. Dacă e să ne luăm după nume, acesta ar putea fi un telefon destul de performant.

În continuare, modelul Selfie este cel care a apărut deja pe GFXBench, astfel că se cunosc o parte dintre specificațiile acestuia. Telefonul cu modelul ASUS_Z01MD ar urma să se bazeze pe un procesor Spandragon octa-core, de 2GHz. De asemenea, acesta va avea o cameră principală de 16 megapixeli, care poate filma 4K, dar și una secundară de 12MP, care poate filma la rezoluție Ultra HD, de asemenea.

În listă mai apar și două telefoane care sunt denumite doar Zenfone 4, iar în ceea ce le privește și uitându-ne la modelele Zenfone 3, ne putem aștepta ca Asus să le lanseze pe acestea în două configurații de memorie RAM și spațiu de stocare. Ultimul telefon din listă, modelul 4V, ar urma să fie destinat exclusiv clienților din rețeaua Verizon, din SUA, scrie gsmarena.com.

Noile telefoane urmau să fie lansate în mai, dar evenimentul a fost amânat pentru luna iulie.

Citește și: