Probabil cea mai mare sumă primită de o vedetă pentru o postare pe Instagram

Probabil cea mai mare sumă primită de o vedetă pentru o postare pe Instagram

Foarte multe vedete ajung să fie plătite pentru postări pe diverse rețele sociale precum Instagram, dar nu se aștepta nimeni la valori astronomice pentru astfel de gesturi.

Anul acesta ar fi trebuit să aibă premiera un festival muzical de lux. Conceptul era unul complet nou, inițiat de Ja Rule. Din păcate, totul a fost un fiasco total, iar participanții au avut parte de o experiență macabră la fața locului, pe o insulă exotică, după ce au plătit niște taxe foarte generoase de participare. Doritorii nici măcar nu au găsit suficient de multe toalete sau corturi la fața locului. O mare parte dintre detaliile experienței au fost documentate pe Vanity Fair.

În altă ordine de idei însă, Fyre Festival avea toate șansele să fie un succes, dacă aveai în vedere investițiile în promovare. Un număr foarte mare de vedete au făcut postări pe Facebook, Twitter sau Instagram pe marginea subiectului pentru a mări notorietatea evenimentului. Foarte mulți copii cu buzunare adânci s-au lăsat păcăliți de aceste metode.

Cea mai ciudată informație pe marginea evenimentului vine de la Vice. Conform unui raport al publicației online, organizatorii Fyre Fest au plăti-o pe Kendall Jenner nu mai puțin de 250.000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram pe marginea festivalului. Între timp, postarea respectivă a fost ștearsă, dar gestul are mari șanse să rămână documentat ca având asociată una dintre cele mai mai valori achitate pentru o singură postare pe Instagram.

Conform celor de la Forbes, valoarea nu este neapărat absurdă, în contextul în care Kim Kardashian câștigă până la 300.000 de dolari pentru o postare pe Facebook, Twitter sau Instagam. Kendall Jenner este sora vitregă a lui Kim, dar întregul clan Kardashian câștigă cea mai mare parte a banilor din astfel de practici de pomovare. Apropo, Kendall Jenner nu a participat la festivalul Fyre Fest.

Citește și: