Apple ar putea să lanseze noi iPhone-uri și iPad-uri luna viitoare

Apple ar putea să lanseze noi iPhone-uri și iPad-uri luna viitoare

Apple a ignorat multe linii de produse din portofoliu în ultimii ani, dar se pare că luna viitoare va încerca să adreseze minusurile semnificative.

La o privire atentă, iPhone-ul nu a mai beneficiat de modificări semnificative de design de câțiva ani. Mai mult decât atât, compania americană nu a mai actualizat iMac-urile și dispozitivele Mac mini de foarte mult timp. Nici măcar fanii iPad-urilor nu au mai avut parte de motive de entuziasm.

În practică, este aproape imposibil ca gigantul din Cupertino să adreseze toate aceste pretenții într-un singur eveniment, dar se pare că vom avea totuși parte de o conferință majoră a companiei fondate de Steve Jobs în martie. Informațiile pe marginea acestui eveniment au fost publicate zilele trecute pe website-ul japonez Macotakara.

Dacă informațiile se confirmă, luna viitoare vor fi dezvăluite alte câteva aparate, pe lângă noi iPad-uri. În teorie, în centrul atenției va fi un iPad Pro 2 disponibil probabil în două diagonale, de 12,9 și 9,7 inci. Este vehiculată și o tabletă de 10,5 inci, dar nu se cunosc multe detalii despre ea. Pe lângă acestea, iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi lansate într-o ediție Product (RED). În cazul în care conceptul vă este străin, gadgeturile din game Product (RED) ajută printr-o parte din profit eforturile de prevenire și tratament a infecțiilor HIV/SIDA din Africa.

Ultima pe lista noutăților va fi o versiune actualizată de 128GB de iPhone SE. Deși interesul utilizatorilor pentru terminale de dimensiuni reduse nu este foarte mare la prima vedere, compania americană s-ar putea să aibă alte informații. Din acest motiv, nu este exclus să vedem în fiecare an variante actualizate ale micuțului smartphone cu diagonala de 4 inci.

Cum e de așteptat, niciuna dintre aceste informații nu a fost confirmată momentan de o sursă oficială. Ca urmare, ar trebui să le percepeți cu o reticență sporită. Un singur lucru este sigur, iPhone 8 va fi în continuare lansat în toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: