Apple ar putea lansa trei iPhone-uri în această toamnă

Apple ar putea lansa trei iPhone-uri în această toamnă

Se pare că Apple pregătește trei modele noi de iPhone pentru o lansare care ar urma să aibă loc în toamna lui 2017.

Informațiile vin de la Mark Gurman, iar acestea sunt, în pare parte, conforme cu informațiile pe care le știm deja. Cu toate acestea, Gurman nu este de acord cu zvonurile conform cărora iPhone 8, flagship-ul dintre cele trei viitoare modele, ar avea un ecran OLED curbat. În schimb, acesta ar urma să aibă doar sticlă curbată, atât pe ecran, cât și pe partea din spate.

Au existat informații din piață care arătau că Apple ar pregăti un iPhone cu display OLED curbat, dar se pare că a fost abandonată ideea, probabil pe fondul unor temeri legate de furnizarea acestor ecrane. Chiar dacă ar urma ca telefonul să fie conceput astfel, tot va avea un ecran destul de mare, comparativ cu cel de pe iPhone 7 Plus, doar că va smartphone-ul va avea dimensiunile unui iPhone 7.

Aparent, cei de la Apple testează mai multe dispozitive și încă nu a ales un design final. Unul dintre prototipuri are un spate de sticlă foarte curbat, similar cu cel al iPhone-ului din 2017. Furnizorii ar fi avut probleme cu crearea unui astfel de panou de sticlă, astfel că a fost testat și un prototip cu spate de aluminiu.

Sursele lui Gurman arată că șansele cele mai mari pentru lansare le are dispozitivul cu sticlă ușor curbată pe spate și pe față. În ceea ce privește restul designului, următorul iPhone ar avea un design vertical pentru sistemul de camere duale. Compania ar lucra și la o cameră duală pentru selfie-uri, scrie engadget.com.

Apple experimentează și cu un senzor de amprentă integrat în ecran, dar nu se știe dacă viitorul flagship va beneficia de această funcție. În plus, se lucrează și la un procesor pe 10nm, care să fie mai puternic și mai eficient, oferind astfel o durată de viață a bateriei mai ridicată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: