Android te ajută să-ți creezi o interfață de smartphone perfectă

Android te ajută să-ți creezi o interfață de smartphone perfectă
George Stanciu
George Stanciu
15:00 12.03.2017

Dacă folosești Android, ai posibilitatea de a-ți crea interfața ideală pentru telefon, doar că uneori procesul nu este atât de intuitiv pe cât ar trebui să fie.

Cu ajutorul unui launcher diferit față de cel preinstalat, dar și prin intermediul unor icon pack-uri și a unor widget-uri, poți să creezi o interfață de telefon ideală. Problema este, însă, că ai prea multe de ales, iar asta poate deveni puțin obositor pentru utilizatorii de rând.

Tocmai de aceea Google a creat o unealtă care să te ajute, #myAndroid Taste Test. În cadrul acestei pagini web, vei avea de răspuns la o serie de întrebări, iar întregul proces va dura doar câteva minute, urmând ca la final să afli exact ce ți se potrivește.

De cele mai multe ori vei avea de ales între două variante de răspuns, deși spre final există și câteva întrebări cu mai multe opțiuni. Întrebările sunt extrem de simple, iar Google îți recomandă să răspunzi cât mai instinctual, în loc să gândești foarte mult problema.

Va trebui să decizi dacă îți plac imaginile statice sau mișcătoare, dacă vrei ceva întunecat sau luminos, dar și dacă vezi două picioare sau doi hot-dogi într-o imagine. După ce termini cu testul, vei primi trei recomandări personalizate, pe baza răspunsurilor. Aceste recomandări conțin un wallpaper, un icon pack, un launcher și widget-uri, pe care le poți descărca din Google Play Store, arată xda-developers.com.

Dacă nu ești satisfăcut cu rezultatele primite, poți să faci testul din nou pentru a primi noi recomandări. Dacă, în schimb, rezultatul este ideal, poți să descarci toate aplicațiile necesare pentru Android, dar poți chiar să trimiți rezultatul și altora, astfel încât alții să poată folosi aceleași setări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: