17 apr. 2017 | 09:03

Aceste schițe 3D cu presupusul iPhone 8 te fac să îți dorești următorul telefon Apple

ACTUALITATE
Aceste schițe 3D cu presupusul iPhone 8 te fac să îți dorești următorul telefon Apple

Până la evenimentul de lansare al iPhone 8 mai sunt câteva luni bune, dar despre următorul smartphone Apple se vorbește deja de mult timp. Cel mai nou „leak” se învârte în jurul unor schițe 3D.

Cu toate că veridicitatea schițelor 3D nu poate fi verificată și nu avem de unde să știm dacă ele sunt făcute pe baza unor informații concrete legate de iPhone 8, sau vin doar din imaginația unui fan înflăcărat Apple, ele ne pot ajuta să ne facem o idee privind următorul smartphone Apple.

La urma urmei, ce vedem în aceste schițe „se pupă” cu zvonurile pe care le auzim de ceva timp, iar sursa lor este KK, un leaker care, în trecut, a dat informații veridice despre produse care încă nu fuseseră lansate. Așadar, să vedem ce zic schițele 3D cu iPhone 8.

În primul rând, vedem un dispozitiv un pic mai mic decât se presupunea inițial. Acesta ar avea aproape aceleași dimensiuni cu iPhone 7, dar display-ul ar acoperi o suprafață foarte mare, având o diagonală de 5,76 inch. Marginile din jurul ecranului ar fi foarte subțiri, iar butonul de home nu își mai găsește loc sub ecran.

Zvonurile vorbesc despre faptul că iPhone 8 ar urma să aibă senzorul de amprente integrat sub ecran, dar mai există un zvon care spune că Apple nu ar fi reușit să perfecționeze această tehnologie și că următorul telefon ar avea senzorul de amprente pe spate.

Conform acestor schițe, iPhone 8 ar putea avea o mică despărțitură în display, pentru a acomoda difuzorul pentru apeluri. Nu se văd camera frontală, senzorul pentru lumina ambientală, dar nici senzorul 3D despre care se vorbește mai des în ultima vreme.

Pe partea din spate, camera foto duală este poziționată pe verticală, cu blițul la mijloc. Această poziționare ar ajuta anumite funcții de realitate augmentată.

Schițele publicate de KK se aseamănă cu cele „aruncate” pe internet, în urmă cu câteva zile, de un anume Benjamin Jeskin. Acum nu se știe dacă cei doi au avut la dispoziție aceleași informații sau dacă s-au inspirat unul pe celălalt. Mai avem de așteptat până în luna septembrie – sau până când vor ajunge pe internet primele fotografii cu dispozitivul – pentru a ști cu siguranță dacă aceste schițe sunt veridice sau nu.