Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Într-o perioadă când telefoanele au tendința de a fi din ce în ce mai mari, pentru a oferi ecrane generoase, se lansează cel mai mic smartphone 4G din lume.

O mulțime de telefoane oferă funcționalitate 4G în prezent, astfel că nu mai este impresionantă o asemena specificație pentru un smartphone. Cu atât mai puțin faptul că rulează Android, așa cum se întâmplă cu majoritatea telefoanelor folosite în prezent. Cu toate acestea, Jelly impresionează prin altceva.

Jelly are un ecran touchscreen cu diagonala de doar 2,5 inci, fapt pentru care este cel mai mic smartphone 4G produs până acum. Dacă arunci doar o privire scurtă telefonului, l-ai putea confunda cu un telefon cu clapetă, care este închis. Cu toate acestea, smartphone-ul este mult mai mult decât atât.

Analizând telefonul, îți vei da seama că acesta este inspirat de vremurile de demult, când smartphone-urile încă nu apăruseră pe piață și telefoanele clasice erau populare. Jelly este atât de mic încât îl poți ține chiar în cel mai mic buzunar de la blugi.

cel mai mic smartphone 4g din lume

Cu toate că avem de-a face cu cel mai mic smartphone 4G, asta nu înseamnă că are specificații derizorii. Ba din contră, având în vedere că telefonul oferă un procesor quad-core, de 1,1GHz, dar și 2GB de memorie RAM. De asemenea, are 16GB de spațiu de stocare și, surprinzător sau nu, Jelly rulează Android 7 Nougat. Vine chiar și cu două sloturi pentru carduri SIM, dar și cu GPS și cu giroscop.

Camera frontală este de 2MP, în timp ce camera principală are un senzor de 8 megapixeli. Ai la dispoziție și un slot pentru carduri microSD, iar bateria va surprinde, deoarece are o autonomie de până la 3 zile de utilizare normală.

Singura problemă legată de Jelly era că telefonul este un proiect de Kickstarter, dar temerile unora nu s-au adeverit, deoarece până la momentul scrierii acestui articol, au fost strânse de aproape patru ori mai multe fonduri decât cele necesare. Proiect
ul poate fi găsit aici. Dacă cumperi un astfel de telefon acum, îl vei putea achiziționa pentru doar 69 de dolari, în timp ce prețul standard va fi de 109 dolari.

Citește și: