Acest SSD de până la 1TB e numai bun să-ți faci PC-ul să zboare

Acest SSD de până la 1TB e numai bun să-ți faci PC-ul să zboare
17:03 24.08.2017

ADATA a anunțat un nou SSD pentru cei interesați de upgrade. Are o cantitate de stocare de până la 1TB, dar vitezele de scriere sau citire sunt cele care îl fac interesant.

ADATA XPG SX9000 are un nume ciudat, ca toate componentele de PC, dar vine cu promisiunea că este cel mai rapid din portofoliul companiei și include noul controler Marvell. Are un form factor tip M.2 2280 și utilizează interfața PCIe 3×4. Vitezele de citire ajung la 2,8GB/s și cele de scriere sunt de 1,45GB/s. Modelul SX9000 utilizează MLC NAND Flash și capacitățile de stocare sunt de 256, 512GB și 1TB.

Totodată, producătorul susține că durata de viață e mai bună decât la alte modele. Astfel, modelul SX9000 este evaluat la un TBW (terabytes written – n.r.) de până la 1000TB, cu cel puțin 20% mai mult decât cele mai fiabile SSD-uri de 2,5 inci SATA disponibile în prezent. Și suportă low density parity check error correction și uniformizarea uzurii, printre alte caracteristici de îmbunătățire a performanțelor.

Ca bonus, pachetul de retail include un radiator negru, cu logo XPG, pe care utilizatorii pot alege să și-l monteze singuri. Are deja conductorul termic aplicat. În acest fel, clienții pot utiliza SSD-ul SX9000 cu sau fără scut termic, în funcție de preferințe și de condițiile specifice sistemului. În final, oferă o garanție extinsă de cinci ani.

Etichete:
loading...