24 ian. 2017 | 16:30

Această carcasă de telefon îți încălzește mâinile pe timp de iarnă [VIDEO]

ACTUALITATE
Această carcasă de telefon îți încălzește mâinile pe timp de iarnă [VIDEO]

Dacă îți dorești o carcasă de telefon care să te ajute să-ți folosești cât mai eficient mâinile pe timp de iarnă, atunci acest model e ceea ce cauți.

WinterCase este o carcasă de telefon creată pentru a-ți încălzi mâinile în timp ce îți folosești smartphone-ul la temperaturi reduse. Ai posibilitatea de a folosi mănuși speciale pentru ecrane cu touchscreen, ce nu oferă însă aceeași experiență de utilizare, sau poți să folosești telefonul câteva minute, înainte ca atât el, cât și mâinile tale să înghețe.

Carcasa are propria baterie încorporată, astfel că poate fi folosită și ca încărcător pentru telefon, dacă acumulatorul acestuia te lasă la greu. Carcasa este alcătuită din trei părți. Una dintre acestea este un element de forma unui bumper clasic, ce se montează pe telefon, iar al doilea element reprezintă sursa de căldură pentru mâinile tale. Când nu mai ai nevoie de acest accesoriu, poți renunța la el și poți monta un spate clasic de carcasă, inclus în pachet.

carcasă de telefon wintercase

Într-adevăr, pentru unii s-ar putea să pară puțin cam groasă o astfel de carcasă, dar având în vedere cât de subțiri devin telefoanele, dimensiunile n-ar trebui să fie o problemă. Momentan, această carcasă de telefon este compatibilă cu modelele iPhone 7, 7 Plus, 6, 6S și 6S Plus, dar și cu flagship-urile S7, S7 Edge, S6 și S6 Edge, de la Samsung. În funcție de comenzi și de cerere, și alte telefoane vor fi compatibile cu carcasa.

Dacă vă temeți cu privire la temperatura telefonului ce ar putea fi afectată de WinterCase, n-ar trebui să vă faceți griji. Un strat de material izolator amplasat în cadrul sistemului de încălzire este suficient pentru a preveni căldura ce ar ajunge la telefon. În plus, un al doilea mecanism de siguranță este reprezentat de butonul de pornire și de oprire, necesar pentru controlul căldurii.

Momentan, WinterCase apare pe Indiegogo, proiectul fiind disponibil aici, și ar fi tare interesant să vedem carcasa lansată pe piață.