Abonamente Telekom: Operatorul îți propune noi oferte de vară

Abonamente Telekom: Operatorul îți propune noi oferte de vară

Noi oferte Telekom la abonamente de internet TV și date mobile sunt disponibile începând de astăzi. Astfel că acum avem ocazia să încheiem un contract cu doar 5 euro care include atât date mobile, cât și accesul la servicii de internet TV și la canalele HBO GO, HBO și Cinemax.

Dacă te hotărăști să profiți de oferta de vară la abonamente Telekom, te vei putea bucura, de asemenea, de o reducere de 100% la opțiunea de Video Streaming, cu 50 GB de trafic de date, în aplicația mobilă Telekom TV. În acest fel vei avea acces gratuit, pe întreaga perioadă contractuală (de 24 de luni), de pachetul suplimentar MAXPAK (HBO și Cinemax) și acces la serviciul HBO GO direct de pe mobil. Noile oferte Telekom sunt disponibile atât pentru cei care vor să-și reînnoiască contractul, cât și pentru cei care vor să-și facă un nou abonament.

Oferte Telekom la reînnoirea abonamentului

Dacă vrei să îți reînnoiești contractul de servicii mobile, poți beneficia la operatorul german de trafic de date 4G și vei avea inclus în ofertă 50 GB de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV, în plus față de ceea ce este inclus în abonament. În oferta Telekom este inclus și accesul la serviciile HBO, HBO GO și Cinemax, direct de pe mobil.

De exemplu, dacă vei achiziționa abonamentul Mobil de 7 euro, pe lângă reducerea promoțională de 100% din prețul opțiunii de Video Streaming, cu 50 GB disponibili în aplicația Telekom TV, oferta include, de asemenea, și 3 GB de trafic de date, în viteză 4G lunar și minute naționale nelimitate.

În plus, dacă optezi pentru oferta de Internet TV online, vei putea beneficia de o reducere de 50% în primele 6 luni și de o tabletă sau căști wireless cadou.

Mai multe detalii despre oferta de vară la abonamente Telekom găsiți aici.

Citește și: