ABBYY FineReader 14 promite să te scape de hârțogăraie și să-ți ușureze munca

ABBYY FineReader 14 promite să te scape de hârțogăraie și să-ți ușureze munca

ABBYY FineReader 14 tocmai a fost lansat. Noua versiune a software-ului de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) aduce și capacități avansate de lucru cu fișierele PDF și de comparare a documentelor, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Cu ajutorul noii versiuni, profesioniștii pot gestiona și realiza cu ușurință tot felul de activități zilnice: editare, transformare, inserare de comentarii și compararea documentelor, cu o singură aplicație intiuitivă.

FineReader 14 include funcțiile necesare pentru a prelucra orice document tipărit și fișier PDF, indiferent dacă a fost creat prin scanare sau pe cale electronică, și de a reduce dependența de hârtie a diverselor organizații.

Câteva dintre  noile funcții ale ABBYY FineReader 14: 

  • Transformarea cu mare acuratețe a fișierelor PDF și a documentelor scanate, în formate utilizabile:  ABBYY oferă rezultate bune în transformarea documentelor scanate și a fișierelor PDF în formate digitale editabile și în care se pot efectua căutări, precum Word, Excel, PowerPoint, PDF. Versiunea 14 dispune de toate funcțiile originale care stau la baza renumelui FineReader, cum ar fi posibilitățile OCR avansate și transformarea automatizată.
  • Editarea și colaborarea prin fișiere PDF: FineReader 14 este livrat ca o soluție multilaterală pentru prelucrarea fișierelor PDF și a documentelor scanate, cu unelte de editare și de colaborare incorporate destinate gestionării paginilor, editării conținutului, revizuirii, inserării de comentarii, căutării, completării de formulare, semnării și protejării fișierelor.
  • Compararea documentelor având formate diferite: Noua funcție de comparare a documentelor detectează și evidențiază diferențele dintre textul a două versiuni diferite ale aceluiași document, indiferent dacă formatul este PDF, Word, JPG sau altul. De exemplu: se compară o versiune scanată cu versiunea digitală originală.
  • Integrarea OCR la nivel avansat în instumentele PDF: FineReader 14 poate aplica automat OCR fișierelor PDF, la nevoie.
  • Peste 190 de limbi pentru OCR: Noua versiune acceptă recunoașterea textelor în peste 190 de limbi, inclusiv limbi greu de digitalizat, precum ebraica, araba, coreeana, chineza și japoneza. De asemenea, oferă suport pentru formule matematice simple și transcrieri fonetice ale limbii engleze.

ABBYY FineReader 14 este disponibil în întreaga lume, în trei ediții: Standard, Corporate și Enterprise, informații detaliate găsiți la adresa www.abbyy.ro/finereader

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: