09 ian. 2016 | 10:48

Reduceri eMAG: televizoare pe care poți urmări Netflix fără probleme

FEATURE
Reduceri eMAG: televizoare pe care poți urmări Netflix fără probleme

Reduceri eMAG la televizoare vedem constant, însă de data aceasta, magazinul le promovează pe cele compatibile cu Netflix.

Netflix este cunoscut în lume datorită succesului pe care l-a avut în America în a oferi milioanelor săi de abonați filme, dar mai ales seriale, de calitate, pe care cei interesați le puteau urmări non-stop mulțumită sistemului de playlist online organizat în interiorul aplicației.

În urmă cu câteva zile, Netflix a fost lansat în toată lumea, cu excepția câtorva . Primul dintre ele, cel mai ieftin, costă 7,99 euro te lasă să te uiți la filme și seriale pe un singur dispozitiv deodată, dar o poți face pe laptop, tabletă sau telefon. De asemenea, nu există restricție privind numărul de filme și seriale care pot fi văzute.

Pentru a vă bucura de cea mai bună experiență atunci când urmăriți seriale și filme pe Netflix, eMAG organizează în prezent o campanie de reduceri la Smart TV-urile compatibile cu Netflix. Prețurile acestora, din câte se pare, pornesc de la aproximativ 1.250 de lei. Mai jos, vă prezentăm zece modele pe care le considerăm cele mai interesante.

Reduceri eMAG – Samsung 32J4500

Nu aveam cum să nu includem în lista noastră unul dintre cele mai ieftine două dispozitive din oferta eMAG. Modelul 32J4500 suportă, din păcate doar o rezoluție HD pe ecranul său de 80 de centimetri, beneficiind, însă, de două porturi HDMI și de unul USB. Este dotat cu două difuzoare de câte 5W fiecare și poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri eMAG Samsung 32J4500

LG 32LF650V

Gama din 2015 a celor de la LG conține numeroase televizoare excepționale, iar modelul 32LF650V este unul dintre puținele Smart TV-uri 3D. Ecranul de 80 cm suportă o rezoluție Full HD, iar sistemul de operare webOS 2.0 este unul dintre cele mai bune pe care le veți găsi pe televizoarele inteligente. Cât despre conectivitate, veți avea acces la trei porturi HDMI și unul USB. Dacă vă interesează acest dispozitiv, îl puteți cumpăra de AICI.

LG 32LF650V

Reduceri eMAG – LG 42LF652V

WebOS 2.0 al celor de la LG este probabil cel mai bun software disponibil pe Smart TV-uri în prezent, fiind extrem de ușor de instalat și de utilizat. LG 42LF652V se numără printre televizoarele compatibile cu Netflix lansate anul trecut de coreeni și are un ecran de 106 centimetri care vă va afișa imagini la rezoluție Full HD. Este compatibil cu Netflix, are 3 porturi HDMI și este disponibil la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG la televizoare LG 42LF652V

Philips 40PFH6510/88

Philips 40PFH6510/88 este un model dotat cu Android și Ambilight, tehnologia dezvoltată chiar de către Philips. Ecranul dispozitivului are o diagonală de 101 centimetri și poate afișa imagini la rezoluție Full HD. Puteți viziona chiar și imagini 3D, însă veți fi nevoiți să vă cumpărați propria pereche de ochelari. Televizorul poate fi găsit la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG Philips 40PFH6510 88

Reduceri eMAG – Sony Bravia 43W756C

Primul televizor Sony Bravia din lista noastră este modelul 43W756C, dotat cu un ecran Full HD de 108 centimetri. Designul este unul extrem de elegant, tipic dispozitivelor produse de japonezi, iar telecomanda acestuia vine cu un buton special pentru Netflix. Printre altele, Smart TV-ul este compatibil cu Google Cast, astfel că veți putea transmite cu ușurință divertismentul preferat de pe dispozitivul personal pe ecranul televizorului. Acesta include patru porturi HDMI, trei porturi USB și poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Reduceri eMAG Sony Bravia 43W756C

LG 49LF630V

LG 49LF630V face parte din gama de televizoare lansată în 2015 de LG și oferă imagini la rezoluție Full HD pe ecranul său de 123 centimetri. Veți beneficia, printre altele, de 3 porturi HDMI și de alte 3 porturi USB 2.0. De asemenea, LG 49LF630V vine dotat cu noul WebOS 2.0 și are o greutate de 12,7 kilograme. Vă puteți cumpăra propriul televizor LG de AICI.

Cum alegi un televizor LG 40LF630V

Reduceri eMAG – Sony Bravia 50W755C

Din punct de vedere al specificațiilor, acesta se aseamănă în mare parte cu modelul Sony Bravia de mai devreme. La fel ca acela, suportă tehnologia Google Cast și NFC, beneficiind, în același timp, de patru porturi HDMI și trei porturi USB. Ecranul Full HD este, însă, mai mare, având o diagonală de 123 de centimetri. În cazul în care vă interesează acest dispozitiv, îl găsiți la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Sony Bravia 50W755C

Sony 49X8005C

Trebuia să includem și niște modele 4K în lista televizoarelor compatibile cu Netflix. Primul pe care vi-l prezentăm este 49X8005C, cu ecran de 123 de centimetri. Pentru a oferi o imagine mai bună, cei de la Sony au inclus tehnologii precum 4K Processor X1 (care îmbunătățește detaliile) și Clear Audio Plus. De asemenea, nu va trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește conectvitatea, deoarece veți avea acces la patru porturi HDMI și trei porturi USB. Televizorul se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Sony 49X8005C

Reduceri eMAG – LG 60UF850V

În cazul în care sunteți dispuși să cheltuiți o sumă mai mare de bani, atunci merită să luați în considerare acest televizor. Conținutul 4K va fi afișat pe un ecran cu o diagonală de 151 de centimetri, iar cei de la LG au inclus și WebOS 2.0 pentru a vă ușura navigarea printre diversele aplicații. Conectivitatea va fi asigurată, printre altele, de trei porturi HDMI și două USB, iar dispozitivul se găsește la un preț foarte bun AICI.

Reduceri eMAG LG 60UF850V

LG 98UB980V

Dacă simți că nu poți urmări Netflix pe orice fel de dispozitiv și îți dorești cea mai bună calitate disponibilă, atunci de să nu optezi pentru un LG 98UB980V? Da, este cel mai scump model disponibil pe lista de reduceri eMAG la televizoare compatibile cu Netflix, însă mai contează acest lucru atunci când la mijloc se află serialele tale preferate? Modelul acesta dispune de un ecran impresionant de 249 de centimetri, care suportă o rezoluție 4K, iar din punct de vedere al conectivității, oferă patru porturi HDMI și două USB. În cazul în care vreți să-l cumpărați, acesta este disponibil AICI.

Reduceri eMAG LG 98UB980V