Zece dintre cele mai ciudate pagini de Facebook

, 08 Noi, 18:53

Având în vedere cei 1,8 miliarde de utilizatori, era clar că Facebook va da naștere unor pagini extrem de ciudate.

Rețelele sociale au avut un impact uriaș asupra societății noastre în ultimii ani. Acestea i-au ajutat pe oameni să se mobilizeze, contribuind la o serie de schimbări majore, și au influențat alegeri prezidențiale. Însă, printre toate lucrurile bune pe care acestea le-au adus, s-au strecurat și unele elemente mai mult sau mai puțin ciudate. În cazul de față, ne referim la paginile de Facebook lipsite aproape în totalitate de sens. În ziua de azi, probabil există o pagină (sau chiar un grup) pentru orice fel de interes, însă mai jos am inclus doar zece dintre cele mai ciudate pagini de Facebook.

Inbox (1) makes me nervous.

Cu toții ne-am confruntat cu o asemenea situație cel puțin o dată pe parcursul vieții, însă cred că puțini s-au gândit să facă o pagină de Facebook pentru momentele în care un mail necitit în Inbox ne provoacă disconfort. Cumva, pagina a reușit să strângă în jur de 475.000 de like-uri, iar în ziua de azi, nu postează decât conținut de pe un singur site, care (surpriză!) nu are nicio legătură cu numele paginii.

I secretly want to punch slow walking people in the back of their heads!

”Vreau să-i pocnesc pe oamenii care merg prea încet”. Știți sentimentul acela de care aveți parte atunci când vă grăbiți să ajungeți la locul de muncă și să prindeți metroul, iar persoana din față se mișcă foarte încet? Cu o situație similară s-a confruntat, probabil, și cel care a creat pagina aceasta. Pagina nu a mai distribuit conținut din anul 2011, acesta fiind și motivul pentru care nu a rămas decât cu aproximativ 8.100 de like-uri.

Accomplishing something before the microwave reaches :00.

Această pagină a fost creată, cel mai probabil de o persoană dornică de a se folosi într-un mod cât mai eficient de fiecare secundă dintr-o zi. Iar în opinia ei, așteptatul în fața cuptorului cu microunde este o pierdere semnificativă de timp. Astfel, a luat naștere pagina aceasta, care, până în luna aprilie a anului trecut, le reamintea oamenilor să realizeze ceva până când indicatorul cuptorului afișează ”:00”.

Din câte se pare, conținutul distribuit de pagină nu are mare legătură cu productivitatea (și nici cu cuptoarele cu microunde), iar administratorii se pare că au avut la un moment dat o problemă cu numărul mare de propuneri de natură sexuală.

IF 1 million people join, my cat will stop smoking meth.

Din păcate, oamenilor nu le-a păsat suficient de mult de pisica dependentă de metamfetamină a acestui om pentru a acorda un milion de like-uri paginii. Iar în cazul în care sunteți curioși, pisicile pot suferi enorm în cazul în care consumă asemenea substanțe.

Going to MacDonalds for a salad roll is like going to a brothel for a hug.

Creatorilor acestei pagini nu le plac jumătățile de măsură. Dacă tot te duci la McDonalds, nu te mulțumi cu o simplă salată. Comandă produse care au făcut lanțul respectiv cunoscut în toată lumea, precum Big Mac, sau Quarter-pounder. Încă o dată, diferența dintre numele paginii și conținutul distribuit este izbitoare.

La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno

Din lista cu cele mai ciudate pagini de Facebook nu avea cum să lipsească cea dedicată lui Toto Cutugno. Pagina aceasta a publicat în fiecare zi, de câțiva ani încoace, aceeași fotografie cu Toto Cutugno, strângând zeci de mii de like-uri și determinându-i pe unii cercetători din Italia să o studieze cu atenție pentru a înțelege mai bine comportamentul oamenilor pe rețelele sociale.

Aceeași Fotografie cu Ion Dolănescu în Fiecare Zi

Desigur, ideea lansată de italieni a fost preluată în foarte multe țări, iar românii nu s-au lăsat mai jos. În țara noastră, singura pagină de acest fel care a reușit să adune câteva mii de utilizatori a fost cea care publică în fiecare zi aceeași poză cu Ion Dolănescu.

Build a Robocop Statue in Detroit

De câțiva ani încoace, orașul Detroit se află într-o situație extrem de neplăcută. În acest condiții, probabil că mulți s-au gândit că cetățenii au nevoie de un erou; cineva care să întruchipeze, în același timp, spiritul orașului, speranța și lupta împotriva nedreptății. Soluția nu putea fi decât una singură: RoboCop. Până în ziua de azi, statuia nu a fost încă ridicată, aceasta aflându-se în faza de construcție. Până la urmă, ideea nu este una chiar atât de ciudată, având în vedere că Rocky Balboa are deja o statuie în Philadelphia.

Harambe

Gorila care a dat naștere unora dintre cele mai populare meme-uri din acest an are, desigur, propria pagină de Facebook. Pagina a reușit să strângă în jur de 835.000 de like-uri până în ziua de azi, iar în ultima perioadă, conținutul distribuit acolo a avut legătură doar cu alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Mai exact, acestea indicau faptul că Harambe ar fi un candidat mult mai potrivit decât Hillary Clinton și Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail