YouTube Live: apucați-vă acum de streaming live pe iPhone

YouTube Live: apucați-vă acum de streaming live pe iPhone

Amatorii de broadcasting care au simțit că nu au suficient de multe opțiuni pentru a transmite conținut live online, pot apela la YouTube Live pe iPhone.

YouTube suportă de câțiva ani redarea și postarea de transmisiuni live, dar după ce Facebook a reușit să facă valuri semnificative prin intermediul propriului serviciu de broadcasting, a venit momentul ca cei de la YouTube să faciliteze semnificativ procesul.

A început de astăzi, dar procesul de propagare al noii funcții va dura câteva săptămâni pe întregul mapamond. Important este că în curând, folosind cea mai recentă versiune a aplicației YouTube pentru iOS vă puteți apuca de transmisiuni în direct și aveți la dispoziție un amalgam de unelte pe care le puteți folosi pentru particularizarea experienței. Din start, pornind de la faptul că nu trebuie să instalați o aplicație nouă pe telefon, rata de adopție a noii funcții s-ar putea să crească într-un ritm spectaculos.

,,Streamingul live de pe mobil pe YouTube va fi integrat în aplicația standard de YouTube. Nu vei fi nevoit să deschizi nimic altceva. Este suficient să apăsați pe butonul mare și roșu de captură de acolo din colț, faceți o poză pentru a defini icoana aferentă fluxului video și puteți începe să faceți un broadcast live pentru fanii voștri și să vă conversați cu ei aproape în timp real.” Practic, după ce ați făcut o poză pe care cei care nu au început redarea fluxului vostru video o vor vedea ca icoană, aveți posibilitatea să atașați o scurtă descriere în format text și să începeți transmisiunea. Opțional, puteți activa sau dezactiva zona de comentarii sau să vă notificați abonații că tocmai ați inițiat broadcasting-ul.

Noua versiune de YouTube include în continuare toate celelalte funcții pe care ați ajuns să le folosiți foarte des. Puteți în continuare să căutați clipuri noi, să creați playlisturi sau să profitați de recomandări.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo