Yellowstore Black Friday: aparate foto la reducere

Yellowstore Black Friday: aparate foto la reducere

Yellowstore Black Friday ne aduce o serie de aparate foto la reducere, astfel că dacă ai de gând să intri în lumea fotografiei, sau vrei să faci upgrade uneltei pe care o ai acum, e momentul perfect.

Yellowstore Black Friday – Kit Nikon D5300 + Obiectiv AF-P 18-55mm

Kit-ul Nikon D5300 cu obiectivul AF-P de 18-55mm își oferă un body ce are un senzor CMOS de 24,2 megapixeli, astfel încât imaginile surprinse să aibă o claritate impecabilă. Intervalul ISO 100 – 12.800 (25.600 în mod extins) este perfect dacă ai de gând să faci și fotografii de noapte la fel de clare ca cele de zi. De asemenea, dacă ai de gând să înregistrezi video, atunci D5300 este o soluție potrivit, având în vedere că filmează Full HD și focalizează automat, astfel încât să obții un video perfect. La final, te conectezi prin Wi-FI la telefon și împărtășești instant momentele surprinse. Kit-ul Kit Nikon D5300 + Obiectiv AF-P 18-55mm vine și cu alte surprize în pachet și este disponibil cu o reducere importantă aici.

Yellowstore Black Friday – Kit Nikon D3300 + Obiectiv AF-P 18-55mm

Dacă vrei să te apuci de fotografie și ai nevoie de un aparat de nădejde, dar care să aibă un preț accesibil, atunci kit-ul Nikon D3300 cu obiectiv AF-P de 18-55mm este exact ceea ce cauți. Aparatul are chiar un mod ghid, orientat către începătorii ce vor să obțină fotografii perfecte de la bun început. Aparatul are un senzor CMOS de 24,2 megapixeli și știe nu doar să fotografieze, dar și să filmeze, reușind să facă asta la rezoluție Full HD, pentru o calitate impecabilă a videoclipului. După ce ai terminat sesiunea de fotografie, nu trebuie decât să te conectezi prin Wi-Fi la cameră și vei putea accesa instant toate pozele și filmele. Kit-ul Nikon D3300 + Obiectiv AF-P 18-55mm are o reducere importantă și un preț final extrem de accesibil aici.

Yellowstore Black Friday – Nikon D810 body

Evenimentul Yellowstore Black Friday are reduceri mari și la produsele din gama high-end, cum ar fi Nikon D810 body. Dacă fotografia nu mai este pentru tine doar un hobby, ci este o activitate profesională, ai nevoie de ceva care să te ajute în orice situație. Nikon D810 are de gând să facă asta, oferindu-ți un senzor de ultimă generație, de tip OLPF, care să surprindă imagini la calitate ridicată, pe care le salvează în formatul RAW de dimensiune S, astfel încât să poți controla toate aspectele fotografiei la final de sesiune. Camera filmeză la fel de bine pe cât face poze, oferindu-ți nu doar calitatea video Full HD, ci și pe cea audio, datorită unui microfon stereo încorporat. Aparatul foto Nikon D810 este disponibil aici, cu un preț special.

Yellowstore Black Friday – Nikon COOLPIX B500

Dincolo de aparatele foto DSLR de mai sus, trebuie să facem și o mențiune importantă, adresată celor ce caută un aparat foto compact. Nikon COOLPIX B500 este o soluție optimă, acesta oferind un senzor CMOS de 16 megapixeli și un zoom optic masiv, de 40x. Sensibilitatea ISO pleacă de la 100 și ajunge până la 6400 în modul automat, astfel că fotografiile în condiții de lumină slabă nu vor fi o problemă. Ecranul mare, cu diagonală de 3 inci, este suficient încât să observi toate detaliile înainte de a face o fotografie, sau când vrei să filmezi. Aparatul oferă calitate Full HD la 60p când vine vorba de conținut video. Camera foto poate fi ceea ce ai nevoie ca să te apuci de forografie, iar cu prețul special de aici, n-ar trebui să mai aștepți.

Primele reduceri evoMAG Black Friday sunt deja disponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday. Puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Citește și: