Xiaomi Redmi 3s: noul telefon care face minuni la 100 de dolari

Xiaomi Redmi 3s: noul telefon care face minuni la 100 de dolari

Într-o perioadă în care prețul telefonelor cu configurații de top scade semnificativ, noul Xiaomi Redmi 3s reușește să vă uimească cu o configurație mai mult decât decentă la un preț de aproximativ 100 de dolari.

Nu ar trebui să mai fie o surpriză pentru nimeni faptul că producătorii chinezi de telefoane reușesc să fie din ce în ce mai relevanți global, iar cea mai recentă dovadă a acestei realități vine de la Xiaomi sub forma noului Redmi 3s.

Linia de smartphone-uri Redmi de la Xiaomi nu este nici pe departe nou, iar întotdeauna a integrat modele mainstream cu un raport preț/performanță de invidiat. La începutul acestui an am văzut lansarea oficială a Redmi 3, iar în luna martie ajungeau deja online zvonuri legate de un upgrade la capitolul specificații pentru respectivul dispozitiv. Succesorul a fost anunțat oficial sub forma noului Xiaomi Redmi 3s, iar o parte din zvonuri au fost de asemenea confirmate.

Xiaomi Redmi 3s reușește să fie foarte accesibil, dar integrează câteva particularități premium, printre care se numără și un senzor de amprentă foarte performant pe spate. În contextul în care formele de securitate biometrică reprezentau un argument solid pentru a vă orienta către un gadget scump, acest mit tocmai a fost desființat oficial.

La capitolul hardware, Xiaomi Redmi 3s este construit în jurul unui panou de 5 inci cu o rezoluție nativă 720p. În carcasă se ascunde un Snapdragon 430 de la Qualcomm cu o performanță mai mult decât decentă și două camere de calitate. Camera principală de 13 megapixeli are o apertură f/2.0 și un bliț LED. Pentru selfie-uri aveți la dispoziție o cameră de 5 megapixeli cu f/2.2. Acumulatorul de 4100 mAh, în combinație cu procesorul nu foarte sprinten și ecranul HD are toate șansele să vă țină două zile departe de priză.

Per ansamblu, vor exista două variante de Xiaomi Redmi 3s care, deși vor avea același aspect estetic, configurațiile hardware vor fi diferite. La 106 dolari veți primi un Redmi 3s cu 2GB RAM și memorie de 16GB, în timp ce saltul până la 136 de dolari, se va reflecta în 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo