30 mart. 2016 | 13:18

Xiaomi Redmi 3 Pro este cel mai atrăgător gadget asiatic

ACTUALITATE
Xiaomi Redmi 3 Pro este cel mai atrăgător gadget asiatic

După ce Xiaomi a lansat în urmă cu câteva săptămâni modelul Redmi 3, a sosit momentul pentru o varietate foarte mare de variante, începând cu Xiaomi Redmi 3 Pro.

În România este în continuare destul de dificil să puneți mâna pe un smartphone Xiaomi pe canal oficial, dar având în vedere raportul preț/performanță mai mult decât decent al aparatelor, s-ar putea să faceți un efort pentru noul Xiaomi Redmi 3 Pro.

Dintr-un punct de vedere, Xiaomi Redmi 3 Pro este o variantă îmbunătățită de Xiaomi Redmi 3. Cu un aspect estetic aproape identic, gadgetul lansat zilele trecute are în plus un senzor de amprente pentru amatorii de securitate sporită, o cantitate de memorie de 3GB RAM și o memorie internă de 32GB.

În ceea ce privește restul configurației hardware, aceasta nu face decât să vă convingă și mai mult că Xiaomi Redmi 3 Pro este un telefon care merită toată atenția. Acesta este construit în jurul unui display HD de 5 inci. La interior ascunde un Snapdragon 616, iar partea de captură este o combinație între o cameră principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri. Acumulatorul foarte generos de 4100 mAh ar trebui să fie suficient pentru a vă ține departe de priză timp de cel puțin două zile.

Partea tristă este că vine preinstalat cu Android 5.1 Lollipop în loc de 6.0 Marshmallow, dar un update ar trebui să apară la scurt timp după ce va ajunge în magazine. Conectivitatea include o combinație între 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS și micro USB pentru încărcare.

Xiaomi Redmi 3 Pro va fi disponibil în trei variante de culoare, argintiu, gri și auriu, iar prețul de de start după conversie va fi de aproximativ 140 de dolari. Noul smartphone va ajunge în magazine după 4 aprilie, momemntul în care va fi prezentat în cadrul Xiaomi Mi Fan Festival.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele