Windows 10 nu te va mai deranja cu actualizările atunci când muncești

Windows 10 nu te va mai deranja cu actualizările atunci când muncești

Microsoft va implementa un feature extrem de util odată cu lansarea următorului update de Windows 10.

După cum probabil știți deja, în curând se va împlini un an de când Microsoft a lansat în mod oficial Windows 10. Sistemul de operare s-a diferențiat de cele lansate în trecut prin două aspecte extrem de importante. Pe de o parte, acesta a fost disponibil sub forma unui upgrade gratuit pentru toți cei care dețineau Windows 7, Windows 8 sau 8.1 cu licență. Pe de altă parte, sistemul are parte în mod constant de upgrade-uri, astfel că utilizatorii nu sunt nevoiți să aștepte perioade îndelungate pentru a primi feature-urile pe care le doresc.

Dar de multe ori, aceste actualizări vin în perioade nepotrivite, astfel că vă pot întrerupe atunci când vă aflați la muncă sau când sunteți în mijlocul unei sesiuni de gaming pe care nu o puteți întrerupe. Din fericire, Microsoft se pare că va rezolva problema aceasta odată cu introducere următorului build de Windows 10. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a specifica o perioadă în care, cel mai probabil, vor munci, iar sistemul de operare nu va efectua actualizări atunci.

Conform The Next Web, noua funcție este deja disponibilă celor care iau parte la programul Windows Insider. În prezent, Windows 10 este instalat pe mai mult de 300 de milioane de dispozitive din toată lumea. La sfârșitul lunii martie, numărul acestora era de 270 de milioane. Asta înseamnă că în doar o lună, Windows 10 a ajuns pe alte 30 de milioane de sisteme. Realizarea este, într-adevăr, una remarcabilă chiar și pentru o companie de talia Microsoft.

Windows 10 va continua să fie furnizat sub forma unui update gratuit pentru cei care dețin Windows 7 și Windows 8 până în ziua de 29 iulie. După acea zi, în cazul în care veți dori să descărcați cel mai nou sistem de operare Microsoft, veți fi nevoiți să scoateți din buzunar în jur de 120 de dolari.

Citește și:
Etichete: