Western Digital My Passport Wireless Pro îți salvează datele fără să te încurce cu fire

Western Digital My Passport Wireless Pro îți salvează datele fără să te încurce cu fire

Amatorii soluțiilor de stocare portabile s-au lovit de numeroase ori de creațiile Western Digital, iar noul My Passport Wireless Pro este cel mai solid motiv de upgrade.

Indiferent dacă ați reușit sau nu să îmbrățișați soluțiile de stocare în cloud cu două mâini, este foarte important să aveți și un hard disk extern de încredere sau câteva stickuri de capacități generoase în ghiozdan. Dacă nu v-ați găsit încă ceva care să se preteze scenariilor voastre de backup pe care le aveți în minte și sunteți dispuși să faceți o investiție pe termen lung, noul My Passport Wireless Pro de la Western Digital ar putea fi soluția perfectă.

Cei de la Western Digital nu sunt deloc străini de domeniul soluțiilor de stocare interne sau externe, iar noul My Passport Wireless Pro este o reflectare a anilor de experiență. Complet fără fire, noul hard disk extern vă pune la dispoziție două capacități de stocare, de 2 sau 3TB de spațiu.

Modelul Pro lansat în urmă cu câteva zile este succesorul pentru My Passport Wireless lansat în urmă cu aproximativ doi ani. La fel ca modelul de atunci, pe marginea versiunii Pro se găește și un slot pentru carduri SD. Acesta din urmă poate fi folosit atât pentru extinderea spațiului de stocare intern în deplasare cât și pentru transferul rapid de date de pe un card în momentul în care ați făcut multe poze. Designul unității de stocare a fost reinventat, dar conectivitatea Wireless din titlu este o constantă.

O schimbare importantă este gradul sporit de flexibilitate oferit utilizatorilor care vor să facă rapid un backup la fișiere de pe SD. În loc să transferați tot conținutul cardului, puteți alege cu precizie doar câteva fișiere sau directoare.

Pentru a accesa conținutului hard disk-ului în deplasare, există aplicații pentru iOS și Android, pe lângă PC-uri sau Mac-uri. Prețurile de achiziție sunt 229 de dolari pentru 2TB și 249 de dolari pentru 3TB.

Sursa: Ubergizmo